Vineri, de la 20:30, vom vedea ce momente ii vor face pe toti juratii sa exclame in repetate randuri ”WOW”, dar si cum decid Smiley si Pavel Bartos sa apara pe scena.

”Mi-e si jena sa te jurizez la cat esti de bun!”, ii va spune Mihaela, incantata, unuia dintre concurenti.

Un moment inedit va fi prezentat in cea de-a sasea editie Romanii au talent, juratii se vor ridica in picioare, iar Andi va spune la final: ”Romanii au mai castigat inca un instrument la Romanii au talent!”. Despre ce instrument este vorba si care a fost evolutia concurentului, vedem vineri.

ROMANII AU TALENT 2016 LIVE VIDEO: Tot vineri seara vom afla cui apartin urmatoarele replici: ”Am ramas fara cuvinte, dar mi le gasesc pana la final…”, ”Hai, patru pline la masa 1!”, ce l-a determinat pe Florin Calinescu sa spuna: ”Esti de pe alta planeta, tata!”, dar si ce a impresionat-o pe Andra: ”Mi s-a facut pielea de gaina! Pacat ca n-o vedeti!”.

Cel de-al treilea golden buzz al celui de-al saselea sezon Romanii au talent va fi apasat in aceasta editie, iar momentul va fi rasplatit cu aplauze indelungi si o surpriza din partea juratului care isi va alege favoritul.

Vineri seara, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de un show senzational, creat atat de concurenti, cat si de cei patru jurati, dar si de gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, numai la PRO TV!