ROMÂNII AU TALENT 2016. Surprize mari şi emoţie pe scenă. Reacţii fabuloase din partea juraţilor

ROMÂNII AU TALENT se întoarce vineri seară, la ora 20.30, la Pro TV. Spectacolul concurenţilor care aspiră la marele premiu îi va lăsa şi de această dată cu gura căscată pe juraţi, care au însă tot timpul replici spumoase. Tot vineri telespectatorii vor vedea şi de ce Pavel Bartoş l-a sfătuit pe Smiley să nu se joace cu dragostea.

RomaniaTV.net
15 apr. 2016, 09:30
ROMÂNII AU TALENT 2016. Surprize mari şi emoţie pe scenă. Reacţii fabuloase din partea juraţilor

ROMÂNII AU TALENT 2016. A noua editie Romanii au talent din acest sezon ne aduce talente surprinzatoare si un spectacol desavarsit! Concurentii vor aduce pe scena momente extraordinare, pline de emotie, pasiune si vibratie, dar si momente amuzante sau care vor avea nevoie de explicatii suplimentare.

Toate acestea vor starni reactii incredibile ale celor patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, care vor avea comentarii savuroase de fiecare data, aducand show-ul si la masa juriului.

Vă spunem doar că un concurent l-a băgat complet în ceaţă pe Florin Călinescu şi l-a făcut să exclame: „Asa cum lucrati pe tableta si telefoane, nu mai socializati cu fetele. Nu poti sa inviti o fata la cablul asta de curent, neizolat”.

Telespectatorii vor avea parte de foarte multa originalitate si de momente inedite pentru care juratii se vor ridica in picioare sa aplaude si sa spuna: „Apreciez creativitatea ta! A fost unul dintre cele mai creative momente de pe scena Romanii au talent.”, „Voi sunteti ce avem mai de pret in tara asta!” sau „Azi mi-ai aratat ca ai cantat cu numele de familie”, fiind vorba de un nume special, care reprezinta perfect momentul prezentat.