ROMANII AU TALENT 2017. „Băiatul din 41” a făcut show şi i-a luat banii lui Florin Călinescu

ROMANII AU TALENT 2017. Victor Barbu a renunţat la "cariera" de cântăreţ ambulant în tramvaiul 41 pentru a veni în faţa juriului de la Românii au talent. Şi a făcut bine, pentru că a reuşit să impresioneze şi să treacă în etapa următoare cu patru de "DA".

RomaniaTV.net
03 mart. 2017, 21:04
ROMANII AU TALENT 2017. „Băiatul din 41” a făcut show şi i-a luat banii lui Florin Călinescu

ROMANII AU TALENT 2017. Victor Barbu este cunoscut şi drept „Băiatul de pe linia lui 41”, pentru că aproape zilnic se urcă din garnitură în garnitură cu chitara în mână şi le cântă călătorilor. Cu dezinvoltura dobândită cântând pe stradă și în mijloacele de transport, a oferit un spectacol de senzaţie şi a ridicat şi juriul, şi spectatorii în picioare cu piesa „Sway”.

ROMANII AU TALENT 2017. Andra și Andi Moisescu au apreciat modul corect în care a reuşit să cânte şi vocea sa caldă.

„Ești foarte rafinat în acorduri. Eu apreciez artiștii stradali. E bine să știi întotdeauna unde îți propui să ajungi și să te ții de drum”, a declarat Andi Moisescu vizbil impresionat.

Florin Călinescu nu doar l-a lăudat pe Victor, ci i-a pus şi bani în pălărie, spre amuzamentul general. „Ai venit la timpul potrivit, la locul potrivit, pe scena de la Românii au talent”, i-a spus şi Mihaela Rădulescu.

VIDEO AICI