ROMÂNII AU TALENT 2017. Cei patru juraţi, impresionaţi de primii semifinalişti

ROMÂNII AU TALENT 2017. Vineri, 28 aprilie 2017, are loc prima semifinală a sezonului şapte. Concurenţii se luptă pe scena talentelor pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Primii semifinalişti i-au impresionat pe juraţi.

RomaniaTV.net
28 apr. 2017, 19:25
ROMÂNII AU TALENT 2017. Cei patru juraţi, impresionaţi de primii semifinalişti

ROMÂNII AU TALENT 2017. Membrii ansamblului Kazaciok au fost primii care au urcat pe scena din prima semifinală de la Românii au talent”. Aceştia au făcut spectacol pe scena de la Românii au talent. Cei patru juraţi au fost impresionaţi si nu au mai contenit cu laudele

„Dans spectaculos” a spus Andra. „Sunteți pe drumul cel bun” a continuat spus Florin Călinescu.

Ansamblul Kozaciok s-a infiintat in urma cu sapte ani. Cei 29 de membri ai grupului pun foarte multa pasiune in ceea ce fac, sunt foarte disciplinati si extrem de muncitori, iar cea mai mare dorinta a lor este aceea de a-si putea cumpara cizme speciale pentru dans, sa aiba spatiul lor in care sa exerseze si sa construiasca un loc de joaca pentru copiii de la ei din sat.

Nici Marius Mihăilă nu s-a lăsat mai prejos şi i-a impresionat pe cei patru juraţi.

„Am văzut o creștere nu numai la figurat și și la propriu, mi se pare că a mai crescut, e mai matur”, a spus Andi Moisescu.

„Se simte că pui la bătaie tot ce simți tu. Semifinaliștii din edițiile precedente au dansat pe lângă tine, mă bucur foarte mult, ce faci tu eu zic că e de bine, e foarte bine”, a spus Mihaela Rădulescu.

„Se spune că hip-hop-ul e muzica băieților răi, dar eu văd un băiat minunat.” a spus Andra.

Dintre cei 50 de semifinaliști, doar 11 vor ajunge în marea finală, decizia aparținând telespectatorilor și juraților.

Zece concurenți vor fi aleși din cele 5 semifinale de către public și juriu, iar un concurent va fi în sezonul acesta „Wild Cardul” juriului.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT 2017. Trupa Sensor şi finalistul sezonului patru, pe scena de la Românii au talent