ROMANII AU TALENT 2017. Lorelai Moşneguţu rupe tăcerea după calificarea în finală: M-au tratat ca pe o…

ROMANII AU TALENT 2017. Lorelai Mosnegutu este considerată de mulţi favorită la câştigarea marelui premiu la Românii au talent, ea reuşind să câştige simpatia publicului atât cu vocea sa suavă, cât şi poveştii sale triste. Născută fără braţe şi abandonată la naştere, Lorelai a fost adoptată de o femeie cu un suflet uriaş, care a avut mereu grijă ca ea să se simtă specială, nu diferită.

RomaniaTV.net
14 mai 2017, 10:14
ROMANII AU TALENT 2017. Lorelai Moşneguţu rupe tăcerea după calificarea în finală: M-au tratat ca pe o…

ROMANII AU TALENT 2017. Lorelai s-a caliicat în finala show-ului de talente, iar pentru asta a ţinut să mulţumească tuturor celor care au votat-o:

„Vă îmbrățișez cu sufletul pe toți pentru că mi-ați fost alături aseară la o oră așa târzie și m-ați votat la minunata emisiune Românii au talent, fapt pentru care voturile d-voastră m-au dus în marea finală.

Doresc să mulțumesc tuturor prietenilor care mi-ați făcut promo-uri de susținere și doresc să va recompensez cu ultima mea carte.

De asemenea, doresc să mulțumesc pentru susținere d-nei Luminița Anghel, domnului compozitor Andrei Tudor și doamnei Rita Mureșan!

Mă aplec cu recunoștință și admirație în fața juriului, producătorilor, regizorilor, reporterilor, etc. de la emisiunea Românii au talent, sunt o echipă de super profesioniști care m-au tratat cu gingășie ca pe o prințesa.

Fiți binecuvântați cu toții! Mi-ați dovedit mai mult că niciodată că îmi sunteți prieteni cu adevărat!

P.S. Iubiții mei, pentru cine nu m-a putut urmări aseară, o puteți face acum în reluare, pentru că vă mărturiesc, aseară eu am trăit cel mai magic moment din viața mea. Nici acum nu m-am trezit din acest vis frumos care îmi va schimba indiscutabil viața!”, este mesajul postat de Lorelai Moşneguţu pe o reţea de socializare, potrivit Libertatea.