ROMÂNII AU TALENT 2017, surpriză de proporţii în SEMIFINALĂ. „La Familia”, din nou împreună pe scenă

ROMÂNII AU TALENT 2017 Cea de-a doua semifinala LIVE Romanii au talent a venit cu foarte multe surprize si reprezentatii incendiare. Trupa La Familia a urcat vineri seara pe scena talentului pentru un moment special, prezentat intr-un an important pentru Puya si Sisu.

05 mai 2017, 20:41

ROMÂNII AU TALENT 2017. Anul acesta se implinesc 20 de ani de la aparitia oficiala a trupei, odata cu lansarea primului album in anul 1997, Baieti de cartier.

Cu aceasta ocazie, baietii au hotarat sa readuca proiectul in atentia fanilor, lucreaza la un nou album, iar vinerea aceasta ii vor incanta pe telespectatori cu un moment surpriza, pregatit special pentru Romanii au talent.

„Anul 2017 este un an important pentru noi, se implinesc 20 de ani de cand am lansat primul album. Am simtit ca trebuie sa facem ceva special pentru fani, pentru noi, pentru toti cei care ne apreciaza. Pe langa lansarea noului album, Codul bunelor maniere, am decis sa facem si un concert de revenire La Familia. Acesta va avea loc pe 9 iunie si ne incanta foarte tare ideea ca am reusit sa il organizam in Parcul IOR, aproape de locurile unde am copilarit si unde ne-am inceput cariera. Ne bucura reactiile pozitive din partea mass media, a fanilor si nu numai, venite odata cu anuntarea revenirii noastre. Ba chiar am primit si o invitatie de a canta o piesa – doua in cadrul emisiunii Romanii au talent. Ne vedem vineri acolo!”, au spus membrii trupei La Familia.

Vezi si> ROMÂNII AU TALENT 2017 SEMIFINALĂ. Eva, copila cu chip de înger. Juriul, fascinat: Este prea frumos ce am văzut aici

ROMÂNII AU TALENT 2017 SEMIFINALĂ. Anca si Lucian au oferit un moment uimitor de Magie. Mihaela a fost pusa sa scrie pe un biletel numele unei persoane care are peste 30 de ani. După ce a scris numele, Anca a început să dictieze nişte numere care au fost dictate pe o tablă de soţul ei.

Întrebată la ce număr s-a gândit, Mihaela a spus ca s-a gandit la numarul 49. Spre surprinderea tuturor, toate cifrele scrise de Luca pe tablă faceau 49, cand erau adunate pe linie sau pe coloană.

ROMÂNII AU TALENT 2017 SEMIFINALĂ. La sfarşit, Anca a pronunţat numele Florin. Florin este într-adevăr fratele Mihaelei Rădulescu şi are vârsta de 49 de ani.

In aceasta seara iti poti sustine concurentul preferat trimitand codul de votare aferent fiecarui concurent.

Trimite codul concurentului prin SMS sau Apel la numarul 1264. Tariful este de 0,48 € (inclusiv TVA), iar numarul este accesibil din retelele Telekom, Orange, Vodafone si DigiMobil.

  • LAVINIA SĂTEANU 11
  • GEORGE AGHINEA 12
  • ANCA ȘI LUCCA LUCIAN 13
  • CĂLIN MUREȘAN 14
  • DON ELVIS 15
  • ȘTEFAN FLORESCU 16
  • SILVIU ROȘU 17
  • ANKA 18
  • EVA TIMUȘ 19
  • „OK WORLD WIDE” 20

Citeşte şi: ROMÂNII AU TALENT 2017. Cei patru juraţi, impresionaţi de primii semifinalişti