ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO PRO TV: „Ai cel mai sexi fund pe care l-am văzut vreodată!” GOLDEN BUZZ apăsat vineri

ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO PRO TV: Scena este pregătită pentru încă o ediție fascinantă Românii au talent, vineri, de la 20:30, la PRO TV!

RomaniaTV.net
09 mart. 2018, 15:18
ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO PRO TV: „Ai cel mai sexi fund pe care l-am văzut vreodată!” GOLDEN BUZZ apăsat vineri

ROMÂNII AU TALENT 2018. Florin Călinescu a fost impresionat de prestaţia celor doi şi a apăsat al treilea buton auriu.


Romanii au talent 2018: Laura Bisog si Grigore Luca – Solisti Vocali pe romaniiautalent.protv.ro

„Acest golden buzz este ilustratia perfecta a ceea ce e aceasta emisiune: o recunoastere a talentului pur, mai ales in cazuri in care nu avem de-a face cu profesionisti. Oameni care si-au descoperit menirea lor in viata”, spune Andi Moisescu.

ROMÂNII AU TALENT 2018Doi tineri şi un copil au încins scena pe ritmuri de salsa. Au fost aplaudaţi de juriu şi public primind şi patru „DA”.

„Iartă-mă că-ți spun, ai cel mai sexi fund pe care l-am văzut vreodată în niște blugi albi! Ești foarte talentată! Faceți împreună un trio absolut surprinzător și pentru asta sunteți bucurie! Sunteți the best!”, spune Mihaela.

ROMÂNII AU TALENT 2018Un student la actorie a oferit un moment special, vineri seara, pe scena de la „Românii au talent”. „În 2 minute şi jumătate ne-ai făcut radiografia”, i-a  spus Andi Moisescu.

Vezi aici: ROMÂNII AU TALENT 2018, moment special în cea de-a patra ediţie: În 2 minute şi jumătate ne-ai făcut radiografia

ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO PRO TV: Pe scena marilor pasiuni, talentul se exprimă în voie și cucerește inimi de români, iar curajul e o realitate get beget.

Vineri, de la 20:30, în cea de-a patra ediție ”Românii au talent”, vom afla povești uluitoare și vom urmări momente unice, prezentate de concurenți care lasă jurații și publicul fără cuvinte și aduc energie și emoție.

ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO PRO TV

Eu nu am mai văzut așa ceva, sunteți foarte, foarte tari!”, le spune Andra unor concurenți care aduc pe scenă un număr complex, iar Mihaela continuă: ”Iartă-mă că-ți spun, ai cel mai sexi fund pe care l-am văzut vreodată în niște blugi albi! Ești foarte talentată! Faceți împreună un trio absolut surprinzător și pentru asta sunteți bucurie! Sunteți the best!”.

Vinerea aceasta vedem despre ce reprezentație este vorba, dar și care este motivul pentru care Mihaela Rădulescu afirmă: ”Mai aveam o șansă, dar am pierdut-o și pe Andra. Și ea s-a dus în tabăra lui Florin. Eu cu Andi am rămas singurii care putem dezbate etnografie și folclor.”.

Al treilea buton auriu e apăsat vinerea aceasta la Românii au talent: „Acest golden buzz este ilustrația perfectă a ceea ce e această emisiune”

”Acest golden buzz este ilustrația perfectă a ceea ce e această emisiune: o recunoaștere a talentului pur, mai ales în cazuri în care nu avem de-a face cu profesioniști. Oameni care și-au descoperit menirea lor în viață.”, spune Andi Moisescu.

Tot vinerea aceasta, scena se va umple cu fete frumoase îmbrăcate în costume strălucitoare, care le pun formele în evidență, și cu foarte multe… pene. În culise, Smiley și Pavel se bucură în stilul lor de momentul prezentat, iar la finalul acestuia, exersează împreună cu grațioasele fete câteva mișcări și fac spectacol împreună… cu piruete și ridicări năucitoare.

Un alt concurent a venit la Românii au talent să-și prezinte aptitudinile, dar și cu gânduri mari în ceea ce privește marele premiu. Acesta declară că, dacă ar câștiga 120.000 de euro, ar vrea să-l ”înfieze” pe Pavel Bartoș.

Toate acestea, dar și cui și de ce îi spune Andi: ”Orange is the new black. Cunosc serialul și chiar îmi place. Nu știu ce a fost cu mine, am și eu momente de rătăcire.”, vedem mâine, de la 20:30, în cea de-a patra ediție Românii au talent!