ROMANII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. „Va fi un sezon ca un blockbuster”. Ce au făcut juraţii la prima ediţie

ROMÂNII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO PRO TV. Sezonul 8 Românii au talent începe pe 16 februarie. În fiecare vineri seara, de la 20:30, telespectatorii vor urmări show-ul suprem și vor avea parte de magia talentului, care le va aduce bucurie, emoție și foarte multă distracție.

RomaniaTV.net
16 feb. 2018, 17:45

ROMÂNII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO PRO TV LIVE VIDEO PRO TV

Click aici pentru a vedea Romanii au Talent


De peste mari si tari, romanii vin la marea unire a talentului! Romanii au talent, VINERI, de la 20:30, la PRO TV pe romaniiautalent.protv.ro

Pro TV va difuza de astăzi o nouă ediție a show-ului Românii au talent, cel de-al optulea sezon. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.

ROMÂNII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO PRO TV. În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii vor urmări emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.

ROMÂNII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO PRO TV. În prima ediție a emisiunii îi vom vedea pe cei patru jurați dansând împreună cu publicul, iar pe Smiley și Pavel analizând cu foarte mare atenție momentul artistic prezentat cu bucurie de aceștia. Unul dintre concurenți, plin de energie, revine la bis și are parte și de susținători de seamă pe scenă. Chiar dacă inițial își simțea emoțiile „înghețate”, melodia aleasă pentru preselecții i-a inspirat pe Andi, Mihaela, Andra și Florin, care nu au stat prea mult pe gânduri pentru a i se alătura.

ROMÂNII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO PRO TV. Emisiunea îi va avea ca jurați pe Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, cei care vor decide care dintre concurenții din preselecții vor ajunge în etapa următoare sau pe care, grație golden buzz-ului – așa cum s-a întâmplat la Românii au talent din 2017, fiecare dintre cei patru jurați, dar și prezentatorii Smiley și Pavel bartoș, îi pot alege pentru a-i trimite direct într-una dintre semifinalele concursului

ROMÂNII AU TALENT 2018 LIVE VIDEO PRO TV. Încântată că a descoperit și în acest sezon talentul în cele mai diverse forme, Mihaela Rădulescu a spus: „Va fi un sezon ca un blockbuster, plin de trăiri de tot felul. Preselecțiile au fost încărcate de emoții, iar concurenții mai determinați ca niciodată, creativi, și cu o dorință aprigă de a arăta cine sunt cu adevărat. Ne-au uimit foarte mulți români dintre cei care au avut curajul să urce pe scenă și cred că o să vă placă tot ce veți vedea și veți simți din 16 februarie”.