ROMANII AU TALENT 2019. Cine este profesoara de limba română care a cucerit publicul. A primit Golden Buzz VIDEO

ROMANII AU TALENT 2019. Angela Bîtlan a prmit patru de "da" după ce cântat a o piesă de la Beyonce. Tânăra profesoară a ajuns în această etapă a showului după ce a primit Golden Buzz-ul la concursul "Publicul are talent".

04 mai 2019, 17:09
ROMANII AU TALENT 2019. Cine este profesoara de limba română care a cucerit publicul. A primit Golden Buzz VIDEO

ROMANII AU TALENT 2019. Andra a fost impresionată de calitățile vocale ale profesoarei de limba română, spunându-i concurentei că este greu să cânți o melodie de la Beyonce și că are potențial. La finalul jurizării, Mihai Petre i-a spus Angelei: „Eminescu să te judece!”, iar Florin Călinescu a lăudat inițiativa show-ului de a lăsa și publicul să participe la alegerea concurenților în etapa audițiilor.

ROMANII AU TALENT 2019. Diana Matincă a stârnit CONTROVERSE. Florin Călinescu, CRITICAT DUR după verdict VIDEO

ROMANII AU TALENT 2019. Despre pasiunea pentru muzică, Angela Bîtlkan a mărturisit că de când era mică a cântat, dar că la un moment dat, din cauza unor dezamăgiri, a renunțat: „Acum simt din nou emoţiile alea, că pot să transmit un mesaj prin voce şi îmi pare rău de anii pe care i-am ratat”.

ROMANII AU TALENT 2019. Şaormarul care i-a uimit pe juraţii de la iUmor a primit patru de „Nu” VIDEO

ROMANII AU TALENT 2019. Emma Lixandru, fetiţa de 9 ANI care a impresionat pe toată lumea. „Extraordinar, ce copil talentat!” VIDEO

ROMANII AU TALENT 3 MAI 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Andrei i se face pielea de găină