ROMANII AU TALENT 2019. Mihai Petre şi Florin Călinescu s-au certat după acest număr. „Ăsta este dans?” VIDEO

ROMANII AU TALENT 2019. Scandal la Românii au Talent, la ediția din 8 martie, după un număr cu costume oglindă! Protagoniștii au fost Florin Călinescu și coregraful Mihai Petre! Cei doi s-au contrat, iar Călinescu mai că i-a pus la indoială calitățile de dansator lui Petre!

08 mart. 2019, 20:38
ROMANII AU TALENT 2019. Mihai Petre şi Florin Călinescu s-au certat după acest număr. „Ăsta este dans?” VIDEO

ROMANII AU TALENT 2019. Jurații de la Românii au Talent s-au luat la harță din cauza unui număr văzut de fiecare în parte într-un fel. În timp ce Mihai Petre a fost dat pe spate de dansul unei trupe de trei băieți îmbrăcați în costume foarte strălucitoare, ca de oglindă, Florin Călinescu a văzut altceva.

ROMANII AU TALENT 8 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROTV. Incredibil, cine ia un nou GOLDEN BUZZ!

ROMANII AU TALENT 2019.  „Ăsta ți s-a părut ție dans? Mie mi s-a părut un ***, ăsta nu a fost dans. Au dat 300 de lei pe costume și nu au făcut nimic în rest! O să te înțep cu un ac la toate dansurile mișto pe care tu le notezi cu nu”, a spus Florin Călinescu. „E un număr foarte slab și cu asta basta! Mie mi s-a părut mișto! La cum străluceau, nu mai aveau nevoie de prea multă mișcare! A fost de efect!”, a spus Mihai Petre, culmea, mai indulgent ca niciodată. „E un număr foarte slab și cu asta basta!”, a conchis Florin Călinescu, vizibil supărat pentru că nici Andra și nici Andi Moisescu nu i-au împărtășit ideea.