ROMANII AU TALENT 8 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROTV. Incredibil, cine ia un nou GOLDEN BUZZ!

ROMANII AU TALENT 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROTV. Vineri, acesta va aduce la Românii au talent un moment spectaculos, plin de adrenalină și energie, care-i va lăsa pe toți fără cuvinte și va ridica publicul în picioare.

08 mart. 2019, 13:06
ROMANII AU TALENT 8 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROTV. Incredibil, cine ia un nou GOLDEN BUZZ!

ROMÂNII AU TALENT 2019. Kid Strobe, aka FRENCHIEBABYY, în vârstă de 24 de ani, a impresionat jurații de la Românii au talent cu un număr de contorsionism. Andi Moisescu a apăsat butonul de Golden Buzz.

ROMÂNII AU TALENT 2019. „Extraordinar!”, a spus Smiley. „Cel puțin pentru mine… ești ireal! Sunt fără cuvinte. Nu am văzut așa ceva niciodată în viața mea”, i-a spus Andi Moisescu.

ROMÂNII AU TALENT 2019. „Nu m-aș fi gândit niciodată că o să văd așa ceva pe scenă. Despre asta e vorba la acest buton auriu”, a spus ulterior Andi Moisescu. „Nu am mai văzut! E șoc! Mă bucur să văd că sunt uluit, mare lucru”, a adăugat Andi Moisescu.


ROMANII AU TALENT 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROTV. la Românii au talent, vom vedea cel de-al treilea golden buzz din acest sezon. Unul dintre cei mai spectaculoși concurenți din istoria emisiunii prezintă un moment nemaivăzut pe scena talentului și va fi răsplătit cu butonul auriu și cu aplauze frenetice. Reprezentația uluitoare a acestuia va fi, cu siguranță, una de neuitat.

ROMANII AU TALENT 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROTV. 

Vinerea aceasta, jurații au și discuții în contradictoriu referitoare la unele dintre numerele aduse în cea de-a cincea ediție a celui mai tare show de divertiment. ”Mi se pare că ești prea exigent. Tu faci cum crezi… Uite, îți dau și o napolitană, să te îndulcesc un pic, că prea îi iei pe toți la ceartă.”, îi spune Andra lui Mihai, după ce acesta jurizează destul de dur un moment de pe scenă. Despre ce reprezentație este vorba și cine este concurentul, vedem mâine, de la 20:30.

Unul dintre participanții sezonului #9suprem a lucrat cu Madonna și a antrenat-o pe celebra artistă să facă slackline în show-urile sale. Vineri, acesta va aduce la Românii au talent un moment spectaculos, plin de adrenalină și energie, care-i va lăsa pe toți fără cuvinte și va ridica publicul în picioare. ”Sunt impresionat de ceea ce ai făcut și mai ales de faptul că ți-ai sincronizat perfect mișcările cu muzica. Sunt fericit că ești aici, la Românii au talent!”, îi spune Mihai Petre, iar Andi va continua, uimit de numărul văzut pe scenă: ”Suntem extrem de norocoși că te avem aici. Îți mulțumesc tare mult că ai venit.”.