ROMANII AU TALENT 2020. Momentul ŞOCANT al primei ediţii. „Închidem emisiunea aici!” VIDEO

ROMANII AU TALENT 2020. George a fost printre primii concurenți din ediția de vineri seară, pe 7 februarie, din Românii au talent. Tânărul și-a dovedit calitățile unice, dar i-a luat pe nepregătite pe cei de la masa juriului. 

07 feb. 2020, 18:59

ROMANII AU TALENT 2020. Juraţii au văzut foarte multe momente unice în anii de experiență, pe care i-au acumulat în spatele emisiunii Pro TV. Totuși, odată cu fiecare sezon, există noi concurenți ce reușesc să surprindă. Cel mai bizar astfel de moment a putut fi urmpărit în seara de vineri. Sezonul 10 din Românii au Talent a debutat la 20:30 pe postul de televiziune. Andra, Florin Călinescu, Andi Moiescu, dar și Mihai Petre, au reacționat pe măsură atunci când au asistat la numărul pregătit de George.

ROMANII AU TALENT 2020. Surpriză uriaşă în prima ediţie din SEZONUL 10

ROMANII AU TALENT 2020. Concurentul de la Românii au talent i-a luat pe nepregătite pe jurați, prin momentul său de contorsionism A fost vorba despre un număr de contorsionism și dans, pe care bărbatul l-a pregătit pentru momentul său din cadrul emisiunii.

ROMANII AU TALENT 2020. „Eu nu pot să îmi leg șireturile și tu vii așa aici. Nu mai știu cu ce fac pipi de multe ori. De asta rămâne pământul nelucrat”, a putut fi auzit cum spune Florin Călinescu. „Închidem emisiunea aici!”, a fost reacția lui Andi Moisescu. „Asta e de un 10 perfect. E altceva față de ce a, văzut până acum”, a completat Andra. „După ce că ești cum ești mai vii și cu șarpele la tine!”, mai spus Florin Călinescu, în prima ediţie ROMANII AU TALENT 2020.