ROMANII AU TALENT 2020. Surpriză uriaşă în prima ediţie din SEZONUL 10. Show-ul începe VINERI, ORA 20:30

ROMANII AU TALENT 2020. Cel de-al 10-lea sezon al show-ului "Românii au talent" începe vineri, 7 februarie, de la ora 20:30, și vine cu surprize de proporții în rândul concurenților.

06 feb. 2020, 14:06
ROMANII AU TALENT 2020. Surpriză uriaşă în prima ediţie din SEZONUL 10. Show-ul începe VINERI, ORA 20:30

ROMANII AU TALENT 2020. Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Mihai Petre, cei patru din juriul de la Românii au talent, vor fi uimiți de momentele remarcabile care îi vor face să aplaude în picioare. De la concurenți care vor declara: „Am venit să demonstrez că puterea românească de creație nu se pierde” la cei care vor reuși „un experiment audio-vizual”, după cum va spune Mihai Petre, diversitatea talentelor care vor urca pe scenă va întrece așteptările juraților.

Surpriză la PRO TV. Cine va face parte din juriul „ROMÂNII AU TALENT” şi cine va fi PREZENTATOR

ROMANII AU TALENT 2020. Unul dintre momentele şocante ale show-ului de la Pro TV va fi difuzat chiar la prima ediţie: „Este considerat unul dintre cele mai periculoase acte artistice. Vom încerca să sfidăm limitele gravitației”. Momentul îl va face pe Andi Moisescu să declare: „Acum mi-am dat seama cum se zăpăcește o femeie!”.

ROMANII AU TALENT 2020. Prima ediţie va fi completată de momentele surprinzătoare de cântat și dans. „Dansez, doar nu am venit să spun o rugăciune”, va declara o profesoară de religie înainte de a urca pe scenă, decisă să-i învețe pe toți cei din sală stilul de dans Idilio. Iar un tânăr, întors din Spania, va transmite un puternic mesaj prin versurile sale: „Nimic n-a scos România afară din inima mea!”.