Românii au talent 2021. Bianca Purice a impresionat juriul cu un număr senzaţional de contorsionism

Bianca Purice are 10 ani şi face gimnastică de la şase ani. Pe scena de la Românii au talent, micuţa s-a prezentat cu un număr impresionant de contorsionism, care i-a lăsat pe juraţi muţi de uimire.

15 mai 2021, 15:57
Românii au talent 2021. Bianca Purice a impresionat juriul cu un număr senzaţional de contorsionism
Bianca Purice, 10 ani, a impresionat juriul cu un număr excepţional de contorsionism

Românii au talent 2021. Bianca Purice își dedică aproape tot timpul marii ei pasiuni, gimnastica. Visează ca, într-o zi, să ajungă coregrafă.

Micuţa face contorsionism de trei ani și jumătate. A participat la diverse concursuri naționale și internaționale, acolo unde a luat de fiecare dată locul I. Pe langă pasiunea pentru contorsionism, Biancăi îi place mult să picteze.

Românii au talent 2021. Bianca Purice, înzestrată cu o mobilitate excepţională

A urcat pe scena show-ului de talente şi în 2020. Şi atunci a obţinut patru DA, însă filmările s-au oprit pe perioada pandemiei.

Mobilitatea asta n-am văzut o până acum„, a remarcat Mihai Petre, membru al juriului Românii au talent în 2020.

Citeste si Românii au talent 2021. Cine este Sara Șmighelschi, micuţa care îi ia la roast pe juraţi

Anul acesta, Bianca a revenit mai decisă și mai pregătită. Se mândrește cu faptul că a muncit mult pentru a ajunge unde este astăzi.

Pentru acest număr m-am pregătit șase luni”, a spus Bianca în faţa juriului de la Românii au talent.

Andra a felicitat-o la final, spunându-i că este un exemplu pentru mulţi copii: „Bianca a strălucit şi anul trecut când a venit, dar parcă acum a fost şi mai strălucitoare. E foarte talentată şi simt că e genul de copil care cucereşte publicul şi care obţine multe voturi pentru că e atât de drăgălaşă”.

Citeste si Românii au talent 2021. Cine este Dragoș Pădeanu, tânărul cu outfituri nonconformiste şi calităţi vocale cu totul aparte

Toate orele alea s-au văzut în momentul acesta desăvârșit”, a comentat Andi.

Ai un talent divin, ești efectiv o minute. Mă bucur că ai revenit în acest sezon, ai mai câștigat un fan”, a asigurat-o Alexandra Dinu.