Românii au talent 2021. Cine este Ana-Maria Mărgean, fata care a cucerit juriul cu numărul de ventrilocie. Va ajunge sau nu tânăra în marea finală

Ana-Maria Mărgean este unul dintre numele care vor apărea la prima semifinală Românii au talent 2021, difuzată vineri seară, 14 mai.

14 mai 2021, 19:07
Românii au talent 2021. Cine este Ana-Maria Mărgean, fata care a cucerit juriul cu numărul de ventrilocie. Va ajunge sau nu tânăra în marea finală

Românii au talent 2021. Adolescenta în vârstă de 11 ani a impresionat-o pe Andra la preselecții și a primit un Golden Buzz, care i-a asigurat prezența în semifinale.

Românii au talent 2021. Cine este Ana-Maria Mărgean, fata care a cucerit juriul cu numărul de ventrilocie!

Ana-Maria Mărgean a făcut senzaţie pe scena Românii au talent – sezonul 11 în ediția din 1 martie. Prestația ei, un număr de numărul de ventrilocie, a impresionat publicul și juriul. Vineri seară, tânăra va fi din nou pe scenă, pentru a ocupa un loc marea în finală. În urmă cu 2 ani, Ana-Maria a descoperit pe Youtube arta ventrilociei. Pe păpușa Lizzie, „colega” ei de scenă, a primit-o cadou anul trecut, iar preselecțiile de la Românii au talent au fost prima apariție pe scenă împreună, potrivit protv.ro.

Citeşte şi: Semifinală Românii au talent. Primii 12 concurenţi sunt pregătiţi să lupte pentru un loc în finală
Ana-Maria a vorbit și despre cum a descoperit pasiunea pentru ventrilocie și de când a început să se pregătească temeininc în acest sens. „Anul trecut de ziua mea am primit-o pe Lizzy și am devenit cele mai bune prietene. Eu rețin repede, am ureche muzicală. Părinții mei au văzut asta și m-au dus la canto”, a spus Ana-Maria la „Românii au talent”.

„Nu mai scăpați de noi. Trebuie să veniți în semifinală, direct. Ești de aur”, a spus Andra după numărul fetiței de 11 ani. „Nu îmi vine să cred ce am văzut”, a spus Smiley.

„Românii au talent”  a ajuns aproape de final. După ce jurații au decis cine merge în semifinale, se dă startul marii bătălii. Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de „Românii au talent”.

Romanii au talent 2021
Romanii au talent 2021.

Prima semifinală live de la „Românii au talent”  va avea loc vineri, 14 mai, de la ora 20:30, iar a doua semifinală live se va desfăşura vinerea următoare, pe 21 mai 2021, de la ora 20:30.

Citeşte şi: ROMÂNII AU TALENT 8 martie 2021. Un dans acrobatic care a ţinut juriul cu sufletul la gură, o prezentare de modă cu rochii din extensii de păr, un dans modern cu mişcări imprevizibile, principalele momente care au marcat ediţia difuzată de Ziua Femeii