Semifinală Românii au talent 2021. Primii 12 concurenţi sunt pregătiţi să lupte pentru un loc în finală

Semifinală Românii au talent 2021. Unul dintre cele mai iubite şi urmărite show-uri de talente din România a ajuns în etapa galelor live. 24 de concurenţi vor fi împărţiţi în două şi vor lupta pentru locul lor în marea finală. 

14 mai 2021, 12:40
Semifinală Românii au talent 2021. Primii 12 concurenţi sunt pregătiţi să lupte pentru un loc în finală
Semifinală Românii au talent 2021. Unul dintre cele mai iubite şi urmărite show-uri de talente din România a ajuns în etapa galelor live.

Semifinală Românii au talent 2021. Cinci concurenţi din doisprezece merg mai departe în baza voturilor primite de la public. Cei patru juraţi, Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu şi Florin Călinescu vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona.

Astfel, în finală vor fi 11 concurenți care vor lupta pentru marele premiul în valoare de 120.000 de euro.

Citeşte şi: Ilinca Vandici, poreclită de Florin Călinescu. Descrierea răutăciosă făcută de juratul de la Românii au talent

Primii 12 concurenți sunt nerăbdători să urce pe scenă și să spargă gheața în prima semifinală live. Cei care pregătesc momente de neuitat pentru telespectatori și care își doresc să impresioneze prin complexitatea numerelor sunt: GIM, Ana Maria Mărgean, Rareș Trufea, Daria Batschi Beleca, Narcisa Ungureanu, Dragoș Pădeanu, Acro Mystic Duo, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Sara Șmighelschi și Bianca Purice.

Aceștia promit un spectacol fascinant și așteaptă voturile publicului, pentru a ajunge mai aproape de îndeplinirea visului lor.

Semifinală Românii au talent 2021

Începând cu seara de vineri, 14 mai, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii.

Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest seriviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro. După ce Pavel Bartoș va da START VOT, cei care vor să le ofere votul lor concurenților o pot face pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/