Românii au talent 2021. Marina Grigoreva a încins atmosfera: „Îmi place să ofer lumii plăcere”

Românii au talent 2021. Marina Grigoreva a încins atmosfera pe scena de la Pro TV. Atât juraţii, cât şi publicul nu şi-au putut lua privirea de la concurenta care a făcut un moment spectaculos de pole dance.

16 mart. 2021, 10:50

Românii au talent 2021. Marina și-a dorit să fie cântăreață, dar era atât de rușinoasă, încât a ales să meargă la dansuri. S-a apucat de pole dance în urmă cu zece ani, când nu era foarte popular în Rusia și nici săli pentru antrenament nu se găseau.

Totul a început de la un spectacol de bellydance la care m-a invitat o prietenă. Acolo am văzut o fată care a dansat tango la bară. M-am îndragostit pe loc de acest gen de artă, așa că, preț de un an, am urmat cursuri de pole dance cu o dansatoare de la acel spectacol. Mai târziu am început să predau și eu începătorilor și iată cum am ajuns să fac din asta o meserie.

Citeşte şi: Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 12 martie 2021. Patru de „DA”, fabulos!

Românii au talent 2021. Juraţii s-au întrecut în complimente

Marina, am stat şi m-am gândit tot numărul ce a vrut să transmită dansul, m-am gândit la toate metaforele posibile şi tot nu îmi dau seama. Foarte tare dansul, foarte bine„, i-a spus Smiley, la care Marina a răspuns: „Mesajul meu este că sunt frumoasă, îmi place când mă priveşte lumea şi îmi place să ofer lumii plăcere„.

De mic copil m-am întrebat cum arată „porumbelul păcii”. Deci, tu pentru mine, este pentru prima dată în viaţa mea când văd „porumbelul păcii”. Şi ai dreptate, noi oamenii vrem pace şi tu eşti porumbelul ei. Îţi mulţumim că ai „zburat” până aici”, a complimentat-o şi Florin Călinescu, potrivit Pro TV.

Ruslana Kurtas, Golden Buzz la Românii au talent

Golden Buzz-ul din ediția de vineri seară a emisiunii „Românii au talent” a ajuns la Ruslana Kurtas, o acrobată de 20 de ani din Kiev, Ucraina. Cea care a apăsat butonul a fost Alexandra Dinu.

Citeşte şi: Românii au talent sezonul 11. Cine este Ana-Maria Mărgean, copilul-minune care a reuşit să ia al şaselea Golden Buzz. Andra: Eşti de aur!

Ruslana Kurtas, o tânără acrobată de 20 de ani, din Kiev, Ucraina, a făcut furori în ediția de vineri seară de la „Românii au talent„. Ruslana Kurtas a mai prezentat spectacolul din această seară în 25 de țări.

Ce să mai zici? Ne-a lăsat fără glas!”, a spus Andi Moisescu. „Nu înțelegeam nimic! Unde e capul? Unde sunt picioarele? A fost o nebunie curată!”, a afirmat Alexandra Dinu, după momentul tinerei, precizând că „Ruslana e un fenomen!”.

Ruslana Kurtas e și în „Cartea Recordurilor” pentru că a spart 24 de baloane cu spatele. Le-a promis lui Pavel Bartoș și lui Smiley că în etapa următoare le va arăta momentul cu care a reușit această performanță.