Românii au talent 2022. Andra, anunţul momentului despre Bobonete înainte de ediţia inaugurală VIDEO

Spectacolul talentelor revine în 4 februarie la PRO TV, de la ora 20:30. Într-un interviu acordat pentru PRO TV Plus, Andra a vorbit despre noii colegi de la masa juraților. 

02 feb. 2022, 09:52

Românii au talent 2022.  Mihai Bobonete și Dragoș Bucur s-au integrat perfect în marea familie Românii au talent, așa că ne așteaptă un show de zile mari.

“Pe lângă concurenți, sezonul nou aduce o atmosferă extraordinară la masa juraților. Am descoperit niște oameni extraordinari, niște prieteni… pentru că îi știam, am colaborat cu ei la diferite proiecte, dar acum e altceva. O să vedeți ce discuții și cât am râs și cât de bine ne-am simțit”, a spus Andra.

“Ei au venit foarte bine pregătiți. Era clar că au văzut atât de multe emisiuni și atât de mulți concurenți încât de multe ori comparau momentele… Nu le-am dat sfaturi”, a mai adăugat îndrăgita cântăreață.

Anamaria Prodan va afişa un zâmbet de milioane la divorţ. Cât a costat-o procedura la un specialist în estetică dentară

La întrebarea “Cu ce reușesc să ne mai surprindă românii în acest sezon”, Andra a răspuns: “Cu talentul lor, cu emoția lor. Emoția de fiecare dată reușește să ajungă la români. Noi cu asta rezonăm… cu emoție, care e de toate felurile. Numai cât vorbesc mă gândesc la toate emoțiile pe care le-am trăit acolo. (…) Sunt foarte multe povești de viață, oameni care au trecut prin greutăți și vin și demonstrează că se poate. Foarte mulți oameni se vor regăsi în poveștile lor. Dacă nu au curaj să ridice capul după o traumă sau o poveste tristă din viața lor, o să aibă ocazia de data asta să vadă oameni care au trecut prin asta și care sunt un exemplu pentru noi”.

Românii au talent 2022. Andi Moisescu, jurat Românii au talent 2022: “Am râs cum n-am mai râs de mult!” 

Cel mai iubit show de divertisment din România revine din 4 februarie la PRO TV. Cei patru jurați de la Românii au talent s-au distrat de minune la preselecții.

Începe un nou sezon „Românii au talent”. Ce schimbări sunt în juriu

Nelipsit de la masa juriului, Andi Moisescu este pregătit să găsească și anul acesta “cel mai talentat concurent”. Lui i se alătură Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.  “Am râs cum n-am mai râs de mult!”, spune Andi de la masa juriului. El și-a binedispus colegii cu câteva mișcări de dans în timpul preselecțiilor Românii au talent – Super 12! “Uneori e atât de spectaculos că aproape nu îndrăznești să te uiți la ceea ce vezi”, mai spune Andi după prestația unuia dintre concurenți.