Românii au Talent 2022. Cine este fetiţa care l-a făcut să plângă pe Bobonete. Povestea sa este impresionantă VIDEO

Raisa, o fetiţă de doar 11 ani i-a impresionat, vineri seară, pe cei patru juraţi de la Românii au Talent. Mihai Bobonete a început chiar să plângă. Fetiţa are o poveste de viaţă impresionantă.

05 feb. 2022, 09:43
Românii au Talent 2022. Cine este fetiţa care l-a făcut să plângă pe Bobonete. Povestea sa este impresionantă VIDEO

Românii au Talent 2022. Sezonul 12 a debutat, vineri seară, cu o mulţime de concurenţi talentaţi şi de poveşti emoţionante. Printre cei care i-au impresionat pe cei patru juraţi este şi Raia, o fetiţă de doar 11 ani.

Românii au Talent 2022. Cine este Raisa, fetiţa care l-a făcut să plângă pe Mihai Bobonete

Raisa i-a uimit pe cei patru juraţi cu dragostea ei pentru animale. Fetiţa de doar 11 ani a spus că dacă ar câştiga marele premiu, toţi banii i-ar investi în animăluţele salvate de asociaţia mamei sale. Deşi este o fetiţă vesele, Raisa are o poveste de viaţă tristă. Micuţa şi-a pierdut tatăl în urmă cu doar un an. De atunci, poartă la gât un lănţişor care i-a aparţinut tăticului ei.

Citeşte şi Românii au talent, sezonul 12. Momentul care a impresionat pe toată lumea în prima ediție din 2022. Cine e concurentul care a făcut spectacolul de lumini!

Cei patru juraţi au fost impresionaţi de povestea Raisei. Mai mult, la un moment dat, Mihai Bobonete a început chiar să plângă.

Iată dialogul dintre fetiţă şi juraţi

Andra: Eu sunt curioasă, că știi atunci când cânți, câinii scot au tendința să scoată niște zgomote. Ți s-a întâmplat?

Raisa: Da. De exemplu, aveam un câine pe care, apropo, mare coincidență, îl chema Bobonete. De fiecare dată când cântam la pian el lătra lângă mine.

Andi: Ne-a lovit pe amândoi odată că a zis și apropo.

Bobonete: Normal, că era talentat, îți dai seama. Ce s-a întâmplat cu Bobonete?

Raisa: Bobonete, din păcate a murit.

Dragoș Bucur: Eu cred că tati a trimis-o la emisiunea asta.

Andra: Eu am remarcat că porți ceva la gât. Ce este?

Raisa: Da, am un lănțișor, a fost al tatălui meu.

Andra: A fost.

Raisa: Tatăl meu a decedat acum un an și la înmormântarea lui (n.r. fetița a început să plângă și nu a mai putut continua povestea)
Raisa a explicat că poartă cruciulița de când tatăl ei a decedat.

„Port această cruciuliță care a fost a tatălui meu și când s-a dus am primit-o eu, nu mi-a dat-o el. Eram la înmormântare și mă simțeam rău și am luat crucea asta de la bunica mea și după m-am simțit mai bine”, a spus micuța Raisa, potrivit playtech.ro.

Mama fetiţei spune că moartea tatălui său a fost un şoc pentru ea.

„Pentru ea a fost un șoc și a trebuit să asimileze ideea de moarte, ceea ce pentru un copil de 10 ani e foarte greu”, a spus mama fetiței.

Andra: Stai că vin să te iau în brațe. Hai la mine, puiule. Să știi că e foarte frumoasă.

Raisa: Mi s-a întins rimelul?

Andra: Da, dar noi suntem fete și avem grijă una de alta.

Citeşte şi Emanuel Ion a primit primul Golden Buzz la Românii au talent 2022. Tânărul nevăzător a impresionat-o pe Andra VIDEO

Raisa a interpret piesa preferată a tatălui său, spunând că este sigură că el o vede și că este mândru de ea. A obținut patru de „da” și a mers în etapa următoare.