Românii au talent 2022. Concurentul de 84 de ani care a primit 4 DA înainte de a-şi prezenta numărul: “Deci toți mă vreți?”

La 84 de ani, Dinu Blănaru a reuşit să impresioneze juriul shouw-ului de talente şi prin interpretarea la muzicuţă, dar mai ales prin jovialitatea molipsitoare, pe care puţini vârstnici o au.

11 feb. 2022, 23:38
Românii au talent 2022. Concurentul de 84 de ani care a primit 4 DA înainte de a-şi prezenta numărul: “Deci toți mă vreți?”

Românii au talent 2022. Dinu a lucrat în domeniul agriculturii și a fost cadru didactic, maistru mecanic și instructor auto în cadrul Liceulului Zoo-Veterinar din Murgeni, județul Vaslui. Este căsătorit de la 26 de ani și are 3 fete: una de 52 ani, una de 42 ani și una de 29 ani.

Fiica cea mare este profesoară de română la o școală specială de nevăzători, cea mijlocie este medic în Germania. Fiica cea mică lucrează ca barmaniță la Cluj. Soția lui este mult mai tânără, Dinu dezvăluind că i-a fost elevă. Are 59 de ani și lucrează la Compania de Apă Canal din Arad.

Citeste si Românii au talent 2022. Michael Jackson, pe scena show-ului de talente. Andi Moisescu: „Dintre toți cei care au venit să-i aducă un tribut lui Michael Jackson, el este împăratul!”

Dinu s-a născut în județul Bacău, iar la 7 ani a plecat cu familia în Murgeni. Acolo, la Căminul cultural, s-a înscris în formația artistică “Busuiocul” în echipa de dansuri. Așa a început să cânte și la muzicuță. Instrumentul l-a ajutat să țină acompaniementul soliștilor. Nu a câștigat niciodată bani din muzicuță, cântă doar din pură pasiune. Are peste o mie de piese în repertoriu. Dacă e nervos, muzicuța îl liniștește, potrivit romaniiautalent.protv.ro

Dinu a primit patru de DA și toată aprecierea din partea juraților, care au rămas profund impresionaţi de vivacitatea concurentului.

Mihai Bobonete: “E genul ăla de moment la care rămâi cu zâmbetul pe buze toată seara!”

Citeste si Românii au talent 2022. “Copilul diamant” l-a supus pe Bobonete unui ritual de purificare: „Îmi faci un fel de revizie? Dar ce te faci dacă eu sunt cu extratereştrii, cu alte zone?”