ROMANII AU TALENT 22 FEBRUARIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV: Surpriza de vineri seara, juraţii au rămas cu gura căscată

ROMANII AU TALENT 22 FEBRUARIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV: Cea de-a doua ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! 

22 feb. 2019, 13:19
ROMANII AU TALENT 22 FEBRUARIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV: Surpriza de vineri seara, juraţii au rămas cu gura căscată

ROMANII AU TALENT 22 FEBRUARIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV: Telespectatorii s-au bucurat vineri de încă o seară plină de talent autentic și de un spectacol formidabil marca Românii au talent. Diversitatea reprezentațiilor prezentate de concurenți i-a impresionat pe Andi, Andra, Mihai și Florin, care au fost cuprinși de emoție și s-au distrat alături de ei fie pe scenă, fie la masa juriului.  

Cea de-a doua ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 19.4 puncte de rating și 47.4% share, de aproape șase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.4 puncte de rating și 8.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:13, peste 4.6 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.Momente de canto, dresură cu oi și câini, breakdance, escapologie, teatru de umbre, hair hanging, contorsionism, dans și canto sub apă au fost prezentate vineri de concurenți care au uimit publicul cu apltitudinile lor extraordinare. Forța s-a împletit cu emoția, cu creativitatea și ineditul, formând un show care a avut toate ingredientele pentru a le aduce telepectatorilor o seară magică.  

Lady V, Sebastian Petrașcu, Ioana Chirilă, Lazăr Iordache, Teatrul de umbre ”Teulis”, Silviu Melu, Isabela Stănescu, Tina Mamonova, Alexia Dănăcică, Denisa Despa și Andreea Tucaliuc au încântat juriul cu prestațiile lor și au primit aseară 3 sau 4 DA.

Sezonul #9suprem continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă ediție plină de momente unice!

Ediția Românii au talent  este disponibilă integral pe protvplus.ro.

Românii au talent – Fii eroul nostru!