Românii au talent 22 februarie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Yannis și Yustin fac spectacol pe scenă

Emisiunea Românii au talent revine la Pro TV, luni, 22 februarie, cu o nouă ediţie incendiară. Concurenţii reuşesc şi de această dată să impresioneze cei patru juraţi: Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu şi Florin Călinescu.

22 feb. 2021, 17:25
Românii au talent 22 februarie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Yannis și Yustin fac spectacol pe scenă
Yannis și Yustin fac spectacol pe scenă

Românii au talent

22 februarie 2021. Yannis și Yustin Boroș provin dintr-o familie de muzicieni, iar ei continuă tradiția. Cei doi cântă la acordeon, respectiv țambal, iar momentele lor artistice au reușit să îi impresioneze pe jurații de la  Românii au talent.

Citeşte şi: Cine este Rareș Trufea, al doilea Golden Buzz de la Românii au Talent. Cum i-a fost descoperit darul

Românii au talent 22 februarie 2021

Pe lângă talentul muzical, gemenii au și simțul umorului, iar dialogul cu cei patru membrii ai juriului a fost unul pe măsură, mai ales că aceștia au intrat în jocul lor, de-a gemenii.

Yustin cântă la țambal, dar a început cu acordeonul, la fel ca fratele său geamăn. L-a atras că avea multe butoane și spune că trebuie să ai mintea dezvoltată să cânți la acest instrument.

Yustin Boroş

Mai bine a învățat să cânte de la 8 ani, cu ajutorul unui profesor din Chișinău. La școală îi place limba și literatura română, despre care spune că e materia lui preferată.

Tatăl gemenilor este lăutar așa că a vrut să își învețe băieții meserie încă de mici. Băieții sunt născuți în Iași, însă au fost nevoiți să se mute în Chișinău, la internat, deoarece nu aveau profesor de țambal la școală. Au fost admiși la Liceul Republican de Muzică Ciprian Porumbescu, o școală cum nu ar fi găsit în România, spun ei.

Yannis e mai mare cu cinci minute decât Yustin, fratele său geamăn

A început să cânte la 5 ani, atunci a pus mâna pe acordeon. Era la ziua unui prieten al tatălui, care lucra la Palatul Culturii ca țambalist.

Tatăl său este lăutar, solist, cântă de la muzică ușoară până la manele. I-a crescut singur, după divorțul de mama lor, când aceștia aveau doar 8 ani. Lui Yannis îi place cel mai mult lăutăria și spune că modelul lui e Ionică Minune, despre care crede că a inventat acordeonul. Nu ar cânta muzică clasică nici pe bani, scrie Pro TV.

Amândoi frații sunt îndrăzneți, curajoși. Yannis spune că ultima dată când a avut emoții a fost în clasa a doua, de atunci nu îl mai sperie nimic. Este bun la matematică, materia lui preferată.