Cine este Rareș Trufea, al doilea Golden Buzz de la Românii au Talent. Cum i-a fost descoperit darul

Rareș Trufea a primit cel de-al doilea Golden Buzz de la Românii au Talent, tânărul de 16 ani a impresionat public și jurații după ce a cântat la pian și cu vocea. Imediat după ce și-a terminat numărul, Pavel Bartoș și Smiley au apăsat butonul și l-au trimis direct în semifinală.

09 feb. 2021, 08:56
Cine este Rareș Trufea, al doilea Golden Buzz de la Românii au Talent. Cum i-a fost descoperit darul

Cine este Rareș Trufea, al doilea Golden Buzz de la Românii au Talent. Tânărul de 16 ani a interpretat la pian și vocal melodia ”Jealous”, iar emoția pe care a transmis-o i-a atins pe jurați, dar și pe Smiley și Bartoș.

Citește și: Tânărul fără mâini a impresionat juriul de la Românii au talent: „Vine câte un moment şi îţi dă o palmă”

Originar din Vaslui, Rareș studiază la un liceu de arte din Piatra Neamț, iar mama sa face enorm de multe sacrificii pentru a-l putea întreține. Aceasta este plecată la muncă în Italia, unde are grijă de o femeie în vârstă, iar tatăl său a fost solist vocal întreaga lui viață, fiind și cel care i-a descoperit talentul.

Rareș Trufea a venit la competiția de la Pro TV cu gândul de a obține cel puțin trei de ”DA”, însă talentul său l-a trimis direct în semifinală. Andi Moisescu și Andra au rămas impresionați de vocea tânărului, precizând că are o tehnică vocală impecabilă.

”Rareş este minunat, vocea ta sună impecabil şi faptul că ştii să cânţi atât de frumos la pian… Ai o tehnică vocală impecabilă, eşti perfect! Jos pălăria, nici nu o mai pun la loc, o las aşa jos”, a spus Andi Moisescu.

”Mi-e greu să mai spun ceva după ce am auzit acest cântec atât de bine interpretat de tine. Mie nu îmi vine să cred că tu la 16 ani, poţi să cânţi atât de bine un cântec ca acesta. Ai atins punctul meu sensibil şi coarda sensibilă şi mi-a plăcut tare mult”, a adăugat Andra.

Cine este Rareș Trufea, al doilea Golden Buzz de la Românii au Talent

„La Românii au Talent am venit pentru experiență. Îmi doresc să trăiesc această experiență. Mă numesc Trufea Rareș Ionel, am 16 ani și sunt în clasa a 11 a și sunt din Vaslui, însă fac liceul de arte în Piatra Neamț, iar ca instrument de performanță fac pian.

Totul a început de la cinci ani jumate, atunci tatăl meu a dat cu lingura într-un pahar, air eu am recunoscut nota emisă de pahar, iar el a văzut atunci în mine un viitor muzician.

Tatăl meu acum este pensionar, dar a fost solist vocal toată viața lui, iar mama este plecată în Italia, are grijă de o bătrânică. Este greu fără mama mea și ei îi este greu fără mine, dar știu foarte bine că a plecat ca să mă întrețină la școală și ca să îmi ofere un viitor”, a declarat tânărul în cadrul emisiunii.