ROMANII AU TALENT 24 MAI 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Se decid ultimii finalişti

ROMANII AU TALENT 24 MAI 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Vinerea aceasta, de la 20:30, ultimii 12 semifinaliști vor urca pe scena Românii au talent și își vor prezenta momentele pe care le pregătesc în detaliu.

RomaniaTV.net
24 mai 2019, 16:30
ROMANII AU TALENT 24 MAI 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Se decid ultimii finalişti

ROMANII AU TALENT 24 MAI 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: În această seară PRO TV transmite LIVE prima semifinală a ediției #9SUPREM, Românii au talent! 12 concurenți luptă pentru un loc în marea finală. Numai 5 dintre ei vor trece mai departe.  

Cei care vor lupta să cucerească publicul și jurații mâine și să primească voturile pentru marea finală sunt: Acro Duo, Alin Buruiană, Anton Joseph, Aris Negoiță, Azeri Brothers, Casiana Oancea și Alin Mătușa, Corul de copii al Operei Naționale, Elena Gibson, Nikol Varga, Isabela Stănescu, Kidd Strobe aka Frenchiebabyy și Sebastian Petrașcu.

Cel mai important este votul celor de acasă. Pentru a vota concurentul  preferat, telespectatorul trebuie să transmită prin  sms la numărul 1264 informațiile comunicate în cadrul emisiunii în legătură cu respectivul concurent, respectiv numărul alocat concurentului care se dorește a fi votat.

GALERIA FOTO cu primii 12 concurenți mai jos!

  • Tariful este de 0,48 euro (tva inclus) valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil.
  • Televotingul se desfășoară exclusiv pe teritoriul României, prin intermediul rețelelor de telefonie Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil
  • Numărul de voturi care pot fi transmise pentru un concurent de pe același număr de telefon în cadrul unei ediții este limitat la 10 (zece)
Consultă REGULAMENTUL de votare! 

Aici puteți vedea momentele VIDEO alea fiercărui concurent în parte de la audițiile Românii au talent! 

Românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), 10 sms-uri/ sesiunea de votare, după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării.

 

Tot vineri, INNA va veni la Românii au talent și va cânta piesa Iguana. Artista a atins un nou record pe YouTube, cu 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal și peste 5 milioane de abonați, a performat în peste 800 de concerte și are milioane de fani în toată lumea. INNA este fericită că va avea ocazia să încânte din nou publicul și telespectatorii direct de pe scena celui mai tare show de divertisment și a spus: ”Sunt nerăbdătoare să mă întorc pe scena de la Românii au talent și abia aștept să înceapă petrecerea! Voi cânta în premieră în România melodia Iguana și sunt sigură că ne vom super distra!”.