ROMANII AU TALENT 29 MARTIE 2019. Florin Călinescu a dat Golden Buzz. Cine este Daniela Machidon

ROMANII AU TALENT 29 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Vinerea aceasta, telespectatorii au avut parte de un spectacol incredibil în cea de-a opta ediție Românii au talent. Rămâneţi pe RomaniaTV.net pentru a vedea cine ajunge direct în finala showului #9suprem.

RomaniaTV.net
29 mart. 2019, 21:24

ROMANII AU TALENT 29 MARTIE 2019 UPDATE Florin Călinescu a dat cel de-al patrulea Golden Buzz la „Românii au talent”, sezonul 9, în ediția de vineri seara, 29 martie. Actorul a fost impresionat de talentul studentei Daniela Machidon.

„Ceea ce vedeți este unul dintre îngerii maestrului Florin Călinescu”, a spus Andi Moisescu. „A fost un moment cu totul și cu totul special. Prima dată m-ai neliniștit, pentru că ți-ai început interpretarea și am crezut că arăți spre mine, dar, de fapt, sunt sigur că era cineva în spate. După care m-ai liniștit cu vocea ta suavă. Și nu-mi revin. A fost un moment foarte, foarte bun”, a adăugat și Mihai Petre.

„Aveți material didactic la facultate? Vrei să lucrezi pe un cadavru? Donez corpul științei, să studiați pe mine. Doar tu!  Ca chirurg, nu trebuie să-ți facă plăcere, trebuie să mă tai: pe rinichi, pe inimă, pe creier – deschis – fără anestezie. Dar, eu semnez chiar acum, să știi că îmi donez corpul științei”, a spus Florin Călinescu înainte de a apăsa butonul auriu, trimițând-o, astfel, pe Daniela Machidon direct în semifinala ”Românii au talent”, a spus Florin Călinescu. 

Daniela Machidon direct în semifinala ”Românii au talent”, sezonul 9.


Cine este Daniela Machidon

Originară din Chișinău, Republica Moldova, Daniela Machidon are 18 ani și este studentă la Medicină. Cu toate acestea, marea ei pasiune este muzica. De mică voia să facă ceva legat de artă –  dans, muzică, orice. Așa că părinții au ales muzica și, prin urmare, Daniela face canto clasic de la vârsta de 10 ani. Până acum, Daniela a participat la diferite concursuri naționale și internaționale, iar recent, a câștigat 35.000 de lei la un concurs de karaoke. Aceasta este pasionată și de actorie și, în timpul liceului, a făcut 4 ani de teatru. Daniela este studentă, în primul an, la Medicină. Părinții nu voiau neapărat ca ea să facă asta, pentru că știu cât este de greu, dar acum s-au mai acomodat cu ideea. Ambii părinți lucrează în sistemul medical – tatăl este chirurg mamolog, mama este asistent medical. Daniela și-ar dori să se specializeze pe chirurgia estetică și plastică sau să fie chirurg mamolog, cum e tatăl.  Daniela își dorește să se mute cu facultatea în Olanda, acolo unde studiază iubitul său, și el tot din Republica Moldova. Cei doi sunt împreună de trei ani și jumătate, potrivit romaniiautalent.protv.ro.   

ROMANII AU TALENT 29 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Vineri, de la 20:30, scena Românii au talent va găzdui concurenți care își doresc să cucerească publicul cu talentul lor sau să se afirme, după cum au declarat chiar ei. Jurații vor fi fascinați de frumusețea unora dintre momentele prezentate, dar și de calitățile participanților, indiferent de natura lor, iar Florin ia o decizie care îi uimește pe toți colegii lui.

ROMANII AU TALENT 29 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. 

„A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat niște energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul. Normal că s-a produs scânteia.”, va spune Andi la finalul reprezentației pentru care Florin Călinescu a apăsat butonul auriu.

Andra îl invită pe Mihai Petre la dans, inspirată fiind de melodia interpretată de micuța Irina Loghin. Piruetele și mișcările în ritm de muzică populară, l-au făcut pe Mihai să spună: „Andra is hot, baby! Mamasita!”, iar Andra continuă: „Irina, ești făcută pentru scenă, știi să ridici oamenii la dans. Asta înseamnă că ești talentată și că drumul ăsta frumos îți este deschis. Și cum ai pornit la drum… cu un nume atât de mare!”.

Un număr extrem de solicitant și precis, dar plin de grație și senzualitate îi încântă pe jurați, care sunt fascinați de aptitudinile celor două concurente de pe scenă. „Este ca un vis devenit realitate, pot să spun DA pentru două fete în același timp. Felicitări!”, va spune Mihai Petre.

Momentele când Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz la ”Românii au talent”!

 
Golden Buzz, ”butonul auriu”, a fost introdus acum câteva sezoane în emisiunea ”Românii au talent, oferindu-le juraților șansa de a-și vedea preferații direct în semifinală. 

Florin Călinescu, unul dintre jurații emisiunii ”Românii au talent”, a avut, de fiecare dată când a apărut butonul auriu, alegeri impresionante. 

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, în chiar prima ediție, Elena Lucia Băduț, o tânără de 28 de ani cu deficiențe de vedere, a oferit un moment de basm, cântând piesa ”Once Upon a December”.

Vocea și emoțiile transmise de tânără i-au făcut pe oameni să lăcrimeze, iar Florin Călinescu a fost atât de impresionat încât a apăsat butonul auriu, oferindu-o șansa de a merge direct în semifinală.  

În sezonul 7 ”Românii au talent”, Florin Călinescu a rămas fără cuvinte în fața unui puști de 14 ani, Beniamin Dumbrăva, care a oferit un moment de beatbox absolut senzațional. Beniamin l-a convins pe juratul ”Românii au talent” să-și schimbe hotărârea de a nu mai apăsa pe butonul auriu. „Mă țineam. Zic: anul ăsta nu dau niciun buton. Nu-l dau, nu-l dau, să fiu al dracu dacă îl dau!”, a precizat el. ”Ce diliu e, frate! El face asta din gură? Nu se poate!”, a exclamat Florin, la adresa omului-orchestră, înainte de a-i oferi șansa de a ajunge în semifinală. 

În cel de-al 8-lea sezon ”Românii au talent”, Florin Călinescu a avut o alegere care a stârnit multe discuții ulterior. Juratul a apăsat Golden Buzz după momentul cuplului Laura Bisog și Grigore Luca, care au reușit să aducă pe scenă un moment plin de emoție, cântând o piesă a idolilor lor, Mirabela Dauer și Dan Spătaru. „Butonul acesta se adresează emoțiilor sincere, adevărate. Butonul ăsta este pentru oameni ca dumneavoastră. Fără salturi mortale, fără mari cosmetice, fără mari pregătiri. Despre asta este vorba: un lucru simplu, care merge la inimă”, le-a spus Florin Călinescu celor doi când a apăsat butonul auriu, trimițându-i în semifinala ”Românii au talent” din sezonul 8.

Acum, suntem în plin sezon 9 suprem al emisiunii ”Românii au talent” și așteptăm cu sufletul la gură să vedem pentru cine va apăsa Florin Călinescu Golden Buzz-ul!