ROMANII AU TALENT 3 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Goldeen Buzz spectaculos, toată lumea a rămas cu gura căscată

ROMANII AU TALENT 3 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Concurenții își spun poveștile de viață, prin momentele pregătite, pe scena Românii au talent!

RomaniaTV.net
03 apr. 2020, 10:27

ROMANII AU TALENT 3 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Vineri, 3 aprilie, de la 20:30, scena Românii au talent va fi din nou locul de întâlnire al concurenților cu visuri mari și ani de muncă și așteptare în spate.

ROMANII AU TALENT 3 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV

Unii dintre ei își vor dori să demonstreze că au depășit problemele pe care le-au avut: „Am fost marginalizat, mă duceam la școală plângând, adormeam la fel”, în timp ce alții își vor propune să fie un exemplu pentru spectatori: „Vreau să demonstrez că se poate, indiferent de vârstă și să motivez!”. Cu toții vor oferi un spectacol de #un10perfect!

O fostă concurentă Vocea României Junior, finalistă în echipa Innei în urmă cu doi ani, va urca pe scenă cu un mesaj surprinzător: „Am renunțat la canto pentru școală. Am repetat acasă pentru a mă redescoperi”. Andra o va recunoaște încă de la apariție, însă ce va crede despre prestația ei, aflăm vineri seara.

Și de această dată, tinerii vor demonstra că viitorul le aparține. O concurentă care iubește muzica le va arăta juraților că deși s-a pregătit mereu la pian, pasiunea descoperită de curând, pentru cântat este cea care îi poate aduce succesul. ”Ești impecabilă, ai tot ce trebuie să fii pe scenă”, va declara Andra la finalul momentului! 

La 47 de ani, un concurent se va întoarce după 12 ani petrecuți în Spania pentru a arăta tuturor ceea ce a învățat acolo – flamenco! Povestea lui este una emoționantă, la 35 de ani, după un curs de dans, a luat decizia de a se muta în Madrid pentru a fi aproape de flamenco, dansul care-l fascina. Acum visează să revină acasă și să-și deschidă academia lui. Dacă îi va convinge pe jurați, vom descoperi vineri. 

Un moment care îi va impresiona pe prezentatori, jurați și toți cei prezenți în sală va obține ultimul golden buzz din acest sezon! Cine va fi și ce alte surprize își vor face loc pe scena talentului, putem vedea vineri, de la 20:30, în cea de-a noua ediție a sezonului 10! 

Mihai Petre, despre al 9-lea Golden Buzz: „Un moment de măiestrie cum nu ți-e dat să vezi”

 
 

Vineri seară, fidelitatea românilor a fost răsplătită cu un nou show de excepție marca Românii au talent. Mihai Petre a fost impresionat de un cuplu de dansatori excepționali.

 

A fost o nouă șansă pentru cei mai talentați concurenți să arate că pasiunea și munca se împletesc în momente de neuitat. În timp ce pentru cei care au reușit să impresioneze, Andra a ținut să menționeze că „este important să-ți placă ceea ce faci, să fie din inimă”, pentru cei care nu au reușit să treacă mai departe, Andi Moisescu a căutat cuvintele care să-i motiveze să continue: „Viața e un șir lung de victorii și înfrângeri. Din înfrângeri… înveți”. 

Duo Maintenant, echipa formată din Ludivine Furnon și Nicolas Besnard, a oferit unul dintre cele mai antrenante și sensibile momente din acest sezon și au impresionat prin tehnica lor impecabilă. Nu a fost nicio surpriză când Mihai Petre s-a ridicat în picioare și a spus: „Sunteți cuplul perfect. A fost un moment de măiestrie cum nu ți-e dat să vezi”. 

Și ceilalți jurați au considerat că a fost un moment de #un10perfect, iar Florin Călinescu a completat: „Aș vrea să iau caseta, să mă uit să văd dacă găsesc o imperfecțiune. Excepțional!”

 

Cei doi au vorbit cu PROTVPlus.ro imediat după show și a dezvăluit ce i-a emoționat cel mai mult. Vezi interviul mai jos!

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 17.2 puncte de rating și 45.2% share, cifre de peste 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 3.9 puncte de rating și 10.3% share.

Peste 3.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:12, peste 3.9 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

3 sau 4 de DA și un loc în următoarea etapă au obținut: Ikim Dance Academy, Amelia Călin, Petru Moiseev, Iorgu Aggressor & Tom Fulton Future Shock, Olimpia Carauleanu, Dimma’s, Mauricio Cugat – Desole, Clubul Sportiv Akikai, Constantin Stîngă, Daniela Pleșca, Caddebostan Workout, Ryan Hayashi și Amanda Stan.