ROMANII AU TALENT 5 APRILIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Juraţii credeau că le-au văzut pe toate

Publicat: Vineri, 05 Aprilie 2019 13:24 // Actualizat: Vineri, 05 Aprilie 2019 13:24 // Sursa: romaniatv.net

ROMANII AU TALENT 5 APRILIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV

ROMANII AU TALENT 5 APRILIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Oameni care se rup de traiul de zi cu zi și de rutină pășesc cu încredere în lumea spectacolului, vineri, de la 20:30.

Cea de-a noua ediție Românii au talent va aduce concurenți plini de surprize, care vor încânta prin emoția și bucuria transmise, dar și prin senzualitate, și îi vor face pe jurați să aibă păreri contradictorii. "Este extraordinar, pentru mine, că sunteți desprinși de ororile care s-au întâmplat între anii '45 și '90 și sunteți liberi să îndrăzniți, liberi să credeți, liberi să greșiți, liberi să faceți de toate.", îi va spune Florin Calinescu unei concurente, după ce Mihai Petre nu a apreciat la fel de mult reprezentația fetei.

Andra decide să se focuseze mai mult pe dans și pe momentele de acest gen prezentate pe scena Românii au talent, luând această hotărâre în urma comentariilor lui Mihai care vizează numerele de muzică. "Ia să-i iau eu pe ăștia la dans! De acum încolo le spun eu dansatorilor... Mihai Petre face ce face și el vrea să ajungă la Vocea României de fapt.", spune jurata.

Una dintre cele mai senzuale concurente din acest sezon vine vineri să încingă atmosfera la Românii au talent. Hotărâtă să cucerească publicul și jurații, aceasta reușește... parțial însă, deoarece încinge și spiritele la masa juriului. "Numai puțin, puștiule, că nu e pentru tine!", îi spune Florin lui Mihai și continuă: "Iubindu-mi țara și frumusețile ei, credeam că le-am văzut pe toate: Cheile Bicazului, Cheile Turzii, Cheile Nerei, Defilee, peșteri, grote... Am văzut puțin și din Bâlea lac.".

Câți români au văzut cel de-al patrulea Golden Buzz din sezonul 9 Românii au talent

 

Florin Călinescu a apăsat vineri seară cel de-al patrulea Golden Buzz al sezonului #9suprem Românii au talent. Juratul a fost fermecat de vocea angelică a Danielei Machidon și de carisma acesteia și a fost convins rapid că reprezentația concurentei merită butonul auriu și un loc în semifinale. 

 

Vineri, telespectatorii au fost martorii unui spectacol plin de bucurie, energie și emoție și au aplaudat talentul prezentat pe scenă în diverse forme, cu foarte multă dăruire și entuziasm, de către concurenți dornici să cucerească întreaga țară. 

Cea de-a opta ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 15.6 puncte de rating și 44.3% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.4 puncte de rating și 12.5% share.

Daniela Machidon

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3.1 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:20, peste 3.8 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

 

 

Iată mai jos momentul Golden Buzz! Daniela Machidon merge direct în semifinale

Copii extrem de talentați, tineri hotărâți și plini de entuziasm și concurenți trecuți de prima tinerețe, dar care nu au renunțat niciodată la visurile lor, au urcat aseară pe scena talentului și au făcut un spectacol extraordinar. Aceștia au prezentat momente de canto, breakdance, gimnastică, dans contemporan, rapp, actorie, arte marțiale, beatbox și acrobație la bară și au primit ropote de aplauze din partea publicului.

Eliza Dan și Tanabay Tokgoz

În urma reprezentațiilor din cea de-a opta ediție Românii au talent, cei care au primit 3 sau 4 DA din partea juraților sunt: Micii chitariști, Burning souls crew, Iosif Pușchiță, Trupa Eden, Vittorio Colombo, Casiana Oancea și Alin Mătușa, Eliza Dan și Tanabay Tokgoz, Alexandru Badea, Irina Loghin, Ramona Suliță, Fedor Polyanskiy și Dina Ahmetgareeva, Lotul sportiv al Federației Române de karate kyokushin, Erik Tudoran și Duo Sienna.

Duo Sienna

Sezonul #9suprem continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă ediție plină de momente fantastice!

Ediția Românii au talent de vineri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
23 Feb
noapte 0 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H