Românii au talent, 8 martie. Rebeca Rizea, fetița cu timbrul regretatei Mădălina Manole, a impresionat jurații și publicul până la lacrimi

Ediția 5 a emisiunii „Românii au talent”, difuzată și în zi cu însemnătate specială, chiar de 8 Martie, a adus în fața oamenilor momente speciale. Dintre ele, unul s-a remarcat într-un mod deosebit. Rebeca Rizea a interpretat la perfecție una dintre melodiile emblematice ale regretatei Mădălin Manole, stârnind emoții puternice în public, dar și în juriu.

08 mart. 2024, 21:33
Românii au talent, 8 martie. Rebeca Rizea, fetița cu timbrul regretatei Mădălina Manole, a impresionat jurații și publicul până la lacrimi
Românii au talent, 8 martie. Rebeca Rizea, fetița cu timbrul regretatei Mădălina Manole, a impresionat jurații și publicul până la lacrimi

Ediția cu numărul 5 a emisiunii „Românii au talent” a adus în fața publicului și a juraților momente emoționante. Unul dintre ele a fost pus în scenă de Rebeca Rizea, o fetiță de doar 8 ani cu o voce excepțională, ce a ridicat părul pe cefele tuturor și a stârnit ropote de aplauze și lacrimi.

Citește și: Cine este românul care a participat la petrecerea de 140 de milioane de euro. Cu câţi bani în cont a plecat fostul finalist de la „Românii au talent” după luxurianta petrecere

Rebeca Rizea, fetița cu timbrul regretatei Mădălina Manole, a impresionat jurații și publicul „Românii au talent”

Rebeca provine din Alexandria și deși nu a participat decât la două concursuri muzicale, se laudă cu rezultate foarte bune. Parcursul ei artistic a început atunci când mama ei și-a dat seama că are un timbru unic, aproape identic cu cel al Mădălinei Manole care, surprinzător sau nu, este și artista preferată a fetiței.

Sfioasă și cu gesturi ce ăi trădau emoția, Rebeca a pășit cu pași mici pe scenă unde și-a luat inima în dinți din dorința de a-și îndpelini cel mai mare vis. A interpretat una dintre cele mai cunoscute melodii din repertoriul îndrăgitei cântărețe, „Tu n-ai avut curaj”, emoționând până la lacrimi întreaga sală, inclusiv pe jurați, care au rămas muți în fața prestației fetiței de doar 8 ani.

„Doamne, ce muzică a lăsat Mădălina Manole. Ce a lăsat în sufletele noastre!”, a spus Andra, vizibil atinsă de momentul oferit de Rebeca.

Și Dragoș Bucur a fost impresionat de prestația fetiței din Alexandria: „Rebeca ai o voce și un timbru…deosebite este puțin spus. Este atât de neașteptat să auzi de la o fetiță ca tine.. să iasă o voce ca cea pe care am auzit-o încât trebuie să recunosc că mie mi-a luat câteva secunde să îmi dau seama că e pe bune de la tine”.

„Este absolut incredibil cum îi poate suna vocea la 8 ani. La un moment aș fi închis ochii…și chiar dacă nu era vocea Mădălinei Manole, era timbrul Mădălinei, ceea ce este absolut incredibil…Ai o față care e ca Soarele așa, pare că a răsărit Soarele când apari pe scenă”, a fost de părere și Andi Moisescu.

Rebeca Rizea nu își dorește, totuși, să devină muziciană, ci medic oftalmolog pentru a ajuta oamenii să vadă mai bine. Chiar și așa, muzica este o pasiune foarte mare de-ale sale.

Citește și: Românii au talent 8 martie 2024 LIVE VIDEO PRO TV: Muncitorul cu 11 clase care ridică juriul în picioare. Cine primeşte Golden Buzz!