ROMÂNII AU TALENT: A fost luată peste picior de un jurat, însă a dovedit că are o voce foarte bună

O tânără de 15 ani din Râmnicu Vâlcea şi-a pregătit o apariţie mai puţin inspirată la "Românii au talent". Îmbrăcată într-o rochie roz, mulată şi extrem de scurtă, fata le-a dat juraţilor motive să o ia peste picior. Însă mare le-a fost surpriza când aceasta şi-a prezentat talentul.

RomaniaTV.net
29 mart. 2013, 19:28

„Te apreciez pentru că ai ales o culoare bună la rochie. Pentru televizor dă bine. Ai un nume predestinat scenei”, i-a spus Mihai Petre fetei.

În momentul în care juratul a aflat că fata are 15 ani, a amuţit: „Îmi cer scuze. Trebuie să ne spună şi nouă pe prompter când putem folosi anumite glume”.

În ciuda aspectului, Bianca a demonstrat că are o voce foarte bună, ceea ce a ajutat-o să primească trei de „da”.

Emisiunea „Românii au talent” a ajuns la ultima etapă a preselecţiilor, care va stabili ultimii concurenţi care vor intra în semifinale. Telespectatorii îi vor cunoaşte pe toţi semifinaliştii care vor lupta pentru un premiu de 120.000 de euro şi, evident, titlul pentru cel mai talentat român.

În semifinale vor intra 60 de semifinalişti. Ei vor fi selectaţi de juriu, dintre cei care până la această ediţie au primit cel puţin doi de „DA” de la Andi Moisescu, Mihai Petre sau Andra.