Cei doi danseaza alaturi de concurenti, se implica in momentele artistice ale acestora, interactioneaza perfect cu ei, se distreaza si reusesc sa aduca zambetul pe buzele tuturor. Formeaza cel mai iubit cuplu de prezentatori din Romania si incearca de fiecare data sa destinda atmosfera atat pe scena, cat si in culise. 

Cei doi au replici si reactii inedite si amuzante si reusesc de fiecare data sa ridice publicul in picioare in momentul in care apar pe scena.

Smiley si Pavel Bartos se completeaza din toate punctele de vedere, pe toate planurlie, iar replicile lor spumoase si, nu de putine ori, ironice, raman puncte de referinta in memoria telespectatorilor:

1. Momentul in care Yeva, dansatoarea in faina, a aparut in culise, a fost unul incendiar si i-a facut pe cei doi sa exclame: „A venit Craciunul! Cred in Craciun!„. La finalul momentului tinerei dansatoare, Smiley a spus: „Apa, apa, apa! Nu, ca se face coca daca-i dati apa!„. Pavel a completat: „Imi place snitelul!„. 

2. Cand trei fete iau 4 de DA la „Romanii au talent”, chiar daca sunt cu tatii, „ce se intampla?” le-a intrebat Pavel pe fetele de la Trio Simionca, iar ele au raspuns: „Imbratisareeee!„.

3. „Aici, unde am muschii, repede, repede!„, a spus Pavel in momentul in care Smiley ii arunca pe abdomen cutite… din plastic, imitandu-l pe concurentul aflat pe scena, Nistor Arvat.

 

4. „Vreau sa fiu o carte de joc, dar sa nu uit niciodata sa ma intorc acasa!” a exclamat Pavel in momentul in care s-a uitat la cartea de joc din decolteul Mihaelei.

5. „Talent pe paine!” – acesta a fost raspunsul celor doi in momentul in care una dintre concurente i-a intrebat ce mananca. 

6. Prezent in prima editie Romanii au talent, magicianul Robert Tudor a ridicat vocea, din cauza emotiilor foarte mari, atunci cand li se adresa juratilor, dar si in culise. In momentul in care Robert a iesit de pe scena, Smiley si Pavel l-au alungat pe acesta din culise, spunandu-i pe un ton categoric si glumet: „Pe acolo, mai, iesi, iesi, iesi afara, afara! Gata, am facut magie!„. Intreaga situatie a generat o sursa fertila de umor pentru replicile prezentatorilor.

7. Pavel, batandu-l pe Smiley cu un praz: „Asa pleaca olteanul la discoteca!„. 

8. „Andale, andale, arriba, arriba! Speedy Gonzales! Vamos a bailar!” au exclamat cei doi in momentul in care trupa Balet stars a intrat pe scena.

9. „Eu nu ma las pana nu plec cu bou’ acasa!” a spus Pavel in salina la Turda, uitandu-se discret catre Smiley.

10. „Daca-l vedeti prin copaci, nu va speriati, el doar se antreneaza!” a spus Pavel despre Marian Sas. In completarea lui, Smiley a spus: „Sau cauta fructe!„.

 

In fiecare vineri, de la 20:30, numai la PRO TV, Smiley si Pavel Bartos pot fi vazuti in actiune alaturi de cei patru jurati – Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, dar si de concurenti exceptionali, cu talente surprinzatoare, care, de la editie la editie, fac tot posibilul sa impresioneze si sa plece in final acasa cu marele premiu in valoare de 120.000 de euro.