ROMÂNII AU TALENT. Concurentul eliminat din show denunţă jocurile de culise: „Alţii din spate sunt adevăraţii juraţi!”

Show-ul "Românii au Talent", transmis de Pro TV, a iscat câteva controverse în ceea ce-l priveşte pe Maxim Prepeliţă, unul dintre concurenţii celei de-a şaptea ediţii, care susţine că a fost eliminat fără să fie anunţat.

20 mai 2017, 08:47
ROMÂNII AU TALENT. Concurentul eliminat din show denunţă jocurile de culise: „Alţii din spate sunt adevăraţii juraţi!”

Maxim Prepeliţă, originar din Republica Moldova, de meserie bijutier, a decis să le arate celor din faţa micilor ecrane că are un talent înnăscut pentru muzică. La preselecţiile din luna martie a acestui an a interpretat piesa „Caruso” a lui Andrea Bocelli, iar juriul a fost cu adevărat impresionat, pentru că tânărul a ajuns în semifinale. El a povestit, însă, că în clipa în care trebuia să fie sunat pentru a veni la repetiţiile de rigoare i s-a spus că a fost eliminat, scrie cancan.ro.

„Am vorbit cu ei şi explicaţia a fost următoarea: ne pare rău, dar dumneavoastră nu aţi fost selecţionat în etapa următoare, vă mulţumim pentru participare, aceasta a fost convorbirea noastră cu ei înainte cu o săptămână de semifinala în care trebuia să particip, pe 19 mai”, a declarat Maxim Prepeliţă.

Asta, în condiţiile în care, cu doar câteva săptămâni înainte de acest moment, tânărul susţine că a fost sunat şi invitat la Bucureşti, din partea reprezentanţilor Pro TV.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT 2017. Mihaela Rădulescu, sexy şi provocatoare în cea de-a patra semifinală LIVE Românii au talent

„Am zis bine atunci, dar chestia miraculoasă este că ei, cu o lună în urmă, mă sună şi îmi spun următoarele: «Maxim, felicitări, ai trecut în semifinală, pe data de 19 mai vei participa şi este de dorit să vii pe data de 17 mai la Bucureşti să facem repetiţii». Au urmat alte câteva convorbiri în legătură cu piesa care trebuia să evolueze, totul bine şi frumos”, a mai adăugat concurentul din Republica Moldova.

După ce a fost eliminat fără să fie anunţat, Maxim a decis să denunţe anumite jocuri din culisele emisiunii „Românii au Talent”. Prepeliţă a făcut referire, în special, la juraţii Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Florin Călinescu. „Nu vreau să-i învinuiesc pe ei de ce s-a întâmplat. Pur şi simplu ei stau de formă pe scaunul de jurat, atâtea complimente am primit de la ei: talent cu carul, că am un har de la Dumnezeu, că în şapte sezoane pot să numere pe degete de câte ori au fost plăcut surprinşi de aşa momente. Şi multe altele, dar în spatele acestui show stau alţi juraţi, ăsta-i adevărul”, a spus Maxim Prepeliţă.

„Nu voi mai participa în viitor, vă daţi seama, m-au dezamăgit. Îmi scriu mulţi oameni care mă susţin, după ce au aflat ce s-a întâmplat. Cei de la Românii au Talent m-au sunat şi m-au întrebat de ce fac publice toate astea. Eu nu spun minciuni sau ceva în plus”, a mai adăugat tânărul.