ROMÂNII AU TALENT: Dansatorul din buric, FURIOS pe juraţi. „Andra să-şi îndrepte părul că e falsă”

Lucian Isar, bărbatul care anul trecut a încercat să impresioneze juriul de la "Românii au talent" cu un dans din buric, s-a prezentat şi sezonul acesta la preselecţii cu un nou "talent": dansul şi muzica populară.

15 feb. 2013, 19:26

Lucian a încercat, anul trecut, să intre în semifinalele „Românii au talent” cu un dans din buric. El a fost respins atunci de cei trei juraţi.

Sezonul acesta, tânărul de 28 de ani şi-a încercat din nou norocul cu o melodie populară, pe care a făcut şi câţiva paşi. El a primit încă o dată, trei de „nu” de la Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, alături de câteva critici care l-au înfuriat pe concurent.

Împărţiţi banii între voi cu Mihai Petre cu pantalonii ăia evazaţi, Andi Moisescu, băgătorul ăla de seamă cu cămaşa roz şi Andra care trebuie să-şi îndrepte părul că e prea falsă„, a replicat furios Lucian Isar.

Lu’ Andra îi e frică că îi iau pâinea pentru că ştiu să cânt. Pe ea a lansat-o taică-su”, a continuat concurentul refuzat.

La aclamaţiile juriului de a pleca acasă, Lucian a spus: „Cred că v-a dat Mihai Petre 50 de lei la fiecare să strigaţi”.

Citeşte şi Dansatoarea la bară de la „Românii au talent”, de NERECUNOSCUT. Vezi cum s-a schimbat în 9 luni