ROMÂNII AU TALENT. Doi economişti merg direct în semifinale. Vezi cum i-au ULUIT pe juraţi

ROMÂNII AU TALENT 2014. Samir şi Max sunt doi economişti care au reuşit să uimească atât juriul, cât şi publicul în preselecţii, primind biletul verde care îi duce direct în semifinale.

RomaniaTV.net
04 apr. 2014, 18:37

ROMÂNII AU TALENT. Samir şi Max i-au lăsat fără cuvinte pe Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre interpretând piesa „Staying alive” a celor de la Bee Gees. Partitura extrem de dificilă, datorită registrului foarte înalt în care este cântată, a fost interpretată impecabil de cei doi.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT, sezonul 4. Iluzionism în CĂMAŞĂ DE FORŢĂ şi momente tensionante pentru Mihai Petre

„Curajoasă alegere”, i-a felicitat Andi, iar Mihai Petre a adăugat: „Numarul mi se pare perfect pentru «Romanii au talent» pentru ca ne surprinde, are si calitate”.

VEZI VIDEO AICI

ROMÂNII AU TALENT 2014. Săptămâna trecută, ediţie de vineri seara a adus în faţa juraţilor o nouă bombă sexy. Dupa Larisa Bercea, concurenta care a facut senzatie la bara in cel de-al doilea sezon „Romanii au talent”, a venit randul unei noi tinere sa se faca remarcata. Blonda, sexy si intr-o forma de zile mari – asa s-a prezentat pe scena competitiei concurenta care a lasat fara cuvinte pe toti barbatii din sala.

Citeşte şi: Dansatoarea la bară de la ROMÂNII AU TALENT vorbeşte despre iubire. Vezi dacă există vreun bărbat în viaţa ei

Adina Gherasim, frumoasa blondă care a făcut milioane de bărbaţi să suspine la dansul ei senzual de la „Românii au talent”, mărturiseşte că deşi această meserie o face fericită, alta este marea ei mâhnire.

Citeşte şi: Dansatoarea la bară de la ROMÂNII AU TALENT vorbeşte despre iubire. Vezi dacă există vreun bărbat în viaţa ei