Românii au talent. Franțuzoaica Elizabeth Lamendin i-a impresionat pe jurați cu numărul ei artistic la acordeon. „România e țara mea. Viața mea e aici”

Elizabeth Lemndin, o franțuzoaică în vârstă de 39 de ani, a cântat la acordeon la Românii au talent, impresionându-i pe jurați atât cu numărul ei, cât și cu povestea sa de viață.

22 mart. 2024, 23:42
Românii au talent. Franțuzoaica Elizabeth Lamendin i-a impresionat pe jurați cu numărul ei artistic la acordeon. „România e țara mea. Viața mea e aici”
Românii au talent. Franțuzoaica Elizabeth Lamendin i-a impresionat pe jurați cu numărul ei artistic la acordeon. „România e țara mea. Viața mea e aici”

Elizabeth i-a senzibilizat pe jurații Românii au talent cu povestea sa de viață. Franțuzoaica este căsătorită cu un român din Brașov, îndrăgostindu-se iremediabil de România.

Citește și: Valentin Lupu a impresionat juriul la Românii au talent. Povestea dureroasă a adus lacrimi în rând spectatorilor: „Părinții mei au murit când aveam 8 ani”

Românii au talent. Franțuzoaica Elizabeth Lamendin i-a impresionat pe jurați cu numărul ei artistic

Locuiește aici de peste 10 ani și are 3 copii: Gaston, 6 ani, Mugurel, 4 ani și jumătate și Cazimir, 2 ani și jumătate.

„Mă consider cântăreață de stradă. Am început să cânt la acordeon singură, la vârsta de 28 de ani. Nu am nicio boabă de teorie, mi-am compus piesele și m-am aruncat în stradă. Am mers prin lume 6-7 ani. Am fost prin Germania, Austria, Elveția și m-am oprit în România. M-am stabilit în Apuseni unde am cumpărat o casă cu omul meu. Am trei băieți și trăim la munte, într-un sat. Locuiesc în Răchițele, un sat din Munții Apuseni. E o zonă foarte liniștită, cu oameni harnici și primitori. Ne simțim foarte bine aici. Trăim cu natura, cu ritmul ei și realizăm tot felul de activități. O zi nu e asemănătoare cu alta. Nu există rutină. Trăim afară în ritmul naturii. Am grădină, merg după fructe, după ciuperci cu copiii. M-am regăsit aici. E o viață naturală, simplă, pe care mi-am dorit-o. Viața mea e aici. România e țara mea. Mă simt mai mult româncă decât franțuzoaică. Sunt prezentă aici pentru că am realizat, cântând în stradă, că îi inspir pe oameni. Foarte mulți oameni mi-au zis „Mulțumesc că fiind tu cum ești, mă inspiri să fiu eu cum sunt”, a spus concurenta din Franța.

Elizabeth Lamendin a mai adăugat că s-a îndrăgostit de România, de natură, de oameni și muzică. Totuși, chiar dacă Andra nu a fost foarte încântată de momentul franțuzoaicei, i-a apreciat și lăudat povestea de viață. Ceilalți trei jurați s-au dat 3 de Da, oferindu-i șansa de a merge în etapa următoare și de a demonstra că poate fi mai bună.

„Mie îmi place foarte mult de tine, ești o persoană foarte pozitivă. Ai venit zâmbind pe scenă, emani o energie bună. Din păcate, muzica pe mine nu m-a atins cum m-au atins zâmbetul și intrarea ta. Mi-a plăcut energia ta, dar cântatul nu mi s-a părut că e la nivel d eun concurs, ca să mergi într-o etapă următoare. M-aș opri să te ascult pe stradă, să te apreciez o dată, dar nu cred că ceea ce caut eu să văd la concurenți, într-un sezon denomen cum e acesta”, a fost părerea Andrei.

„Mie mi-a plăcut. Mi se pare o formă extraordinară de artă în stradă. pe und emerg, prin Europa, am văzut lucruri absolut fenomentale pe stradă. Mă bucur că aveți curajul să treceți peste niște prejudecăți și să poți să te exprimi ca artist oriunde vrei să faci asta. Bravo ție că îți urmezi pasiunea! Faptul că îți mai plac și țara noastră și oamenii e de salutat pentru că eu cunosc mulți români de-ai noștri care nu apreciază ceea ce nu avem. Uite, vin străinii să ne spună că avem țară frumoasă”, a spus Bobonete.

Citește și: Românii au talent 2024. Strong Junior și Deniss Trifanovs i-au impresionat pe jurați. Cu toții au plecat cu 4 de DA în etapa următoare