Valentin Lupu a impresionat juriul la Românii au talent. Povestea dureroasă a adus lacrimi în rând spectatorilor: „Părinții mei au murit când aveam 8 ani”

Valentin Lupu a impresionat juriul la Românii au talent prin dansul său tematic. Adolescentul are doar 16 ani și trăiește de ceva vreme în Italia, acolo unde a plecat după ce ambii părinți au murit din cauza unor probleme de sănătate.

22 mart. 2024, 23:36
Valentin Lupu a impresionat juriul la Românii au talent. Povestea dureroasă a adus lacrimi în rând spectatorilor: „Părinții mei au murit când aveam 8 ani”
Valentin Lupu a impresionat juriul la Românii au talent

Valentin Lupu a impresionat juriul la Românii au talent. Chiar dacă studiază în Italia, nimic nu l-a putut opri să vină în țară, să participe la emisiune. El este dansator performant și deja s-a făcut remarcat pe scena internațională.

Citește și: Românii au talent 2024. Strong Junior și Deniss Trifanovs i-au impresionat pe jurați. Cu toții au plecat cu 4 de DA în etapa următoare

Valentin Lupu a impresionat juriul la Românii au talent

De 8 ani fac dans și trăiesc în Italia. Am plecat de 8 ani din România”, a spus el, după ce Dragoș Bucur l-a întrebat de când face dans.

De ce ai plecat în Italia?”, a fost întrebat tânărul.

Pentru că eu… când eram mai mic, părinții mei au murit. Au murit pentru că nu stăteau bine cu sănătatea. Au murit amândoi când aveam 8 ani. Mătușa mea m-a adoptat, și pe mine, dar și pe sora mea. De multe ori m-am gândit cum ar fi fost viața mea în România dacă părinții nu ar fi murit. Aș fi fost într-o familie săracă, părinții mei nu aveau bani să ne dea prea multe. Viața mea și a surorii mele s-a schimbat în bine, între timp. Am zile în care mă antrenez și peste 4 ore. Am câștigat un campionat mondial de dans de două ori.”, a răspuns tânărul.

Valentin, prestația ta e dincolo de povestea ta. E admirabil faptul că ai părinți adoptivi și că viața ta merge mai departe. Prestația ta nu are nicio legătură cu povestea de viață, noi nu știam trecutul tău, dar ai reușit să transmiți emoția prin noi. ”, spune Andi Moisescu.

Spune-mi ceva, e clar că ai machiaj la ochi, dar mustăcioara e și ea desenată? Nu am ochelarii la mine. Nu de alta, dar eu îmi desenam perciunii când eram de vârsta ta, când mergeam în discotecă. Mergi mai departe cu 4 de „Da”. Să ne vedem în următoarea etapă!”, spune și Dragoș Bucur.

Ca să vezi ce ai făcut Valentin. Ai luat mințile unui jurat. Dragoș a uitat că nu am votat și noi.”, menționează Andi Moisescu.

A fost emoționant. A fost prima dată când am stat în fața unui public atât de numeros”, a spus Valentin, după ce a coborât de pe scena Românii au Talent.