ROMÂNII AU TALENT LIVE: Premiu mare pentru CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014. Telefoane CONCURENŢI

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014 se anunta a fi una spectaculoasa. Eroii si-au ascutit talentele si sunt pregatiti sa dea totul pentru a convinge publicul ca merita titlul de "cel mai talentat roman" si marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

RomaniaTV.net
16 mai 2014, 08:40

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: ProTV ofera pentru PRIMA DATA IN ISTORIA TELEVIZIUNII din Romania momente speciale de dans LIVE, in care dansatorii de pe scena interactioneaza cu dansatori virtuali. Pentru aceasta, ProTV a mobilizat intreaga sa echipa de specialisti in efecte vizuale, cu indelungata experienta in proiecte de film si televiziune.

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Finala show-ului va reuni o varietate de talente care i-au cucerit pe cei trei jurati, dar si pe romanii din fata televizoarelor. Muzica va fi in centrul spectacolului. Vocile Brio Sonores vor incerca sa seduca din nou, Cvintetul Anatoly va uimi publicul cu triluri bine alese, iar Los Hermanos Dinamita vor umple de energie sala. Emy Dragoi are intotdeauna acordeonul pregatit, „baiatul cu chitara”, Andrei Cerbu, este hotarat sa-si arate tot talentul, iar soferul de bascula Stefan Popescu (Fane Mississippi Delta Blues) va face din nou un spectacol de zile mari. Dansul isi are si el locul asigurat pe scena de la „Romanii au talent„.

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014. Cum se desemnează CÂŞTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT

Adolescentul care a invatat singur sa danseze freestyle, Sabin Cojocaru, si mica balerina Alexandra Siverenko vor sa demonstreze ca talentul nu are varsta. Alin Beca si Catalina Tampau il vor face din nou mandru pe Mihai Petre cu un numar de dans impecabil, trupa Workout vrea sa arate ca are spectacolul in sange, iar „Zburatorul” Octavian Stoica va readuce spectacolul la bara. Romanii ii vor putea revedea cu drag pe „profesorul de joaca” Leon Magdan si pe desenatorul Catalin Mihalache, isi vor aduce aminte de copilarie cu ajutorul baloanelor de sapun ale Claudiei Stroe si vor rade cu lacrimi alaturi de comedianul Raul Gheba.

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Ce spun concurenţii înainte de finala

Octavian Stoica, „Zburatorul” de la „Romanii au talent„: „Am hotarat sa merg la ‘Romanii au talent’, pentru ca si ai nostri oameni sa inteleaga ca dansul la bara nu e numai striptease, dar si ceva frumos si greu de indeplinit.  Daca as castiga, cred ca as deschide o scoala de pole dance si daca ar mai ramane ceva bani, poate as cumpara o casa mare la care am visat din copilarie„, marturiseste el. 

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Câştigător-surpriză Românii au talent

Leon Magdan: ‘Romanii au talent’ inseamna foarte mult pentru mine, nu doar ca experienta. Este, fara indoiala, cea mai potrivita forma de a te prezenta romanilor. Te vede o tara intreaga, te indrageste sau nu ca artist, iti gaseste imediat locul potrivit: in inimile oamenilor sau in afara lor. Sper ca povestile mele umbrite sa le mearga oamenilor la suflet si sa le ramana acolo„, spune el.

Andrei Cerbu a devenit cunoscut drept „baiatul cu chitara de la ‘Romanii au talent'” si este un adevarat promotor al muzicii de calitate in randul tinerilor romani: „Imi doresc ca dupa acest show lumea sa-l cunoasca cat mai bine pe idolul meu, Gary Moore, sa asculte muzica buna si imi mai doresc ca multi copii sa se apuce sa studieze un instrument si sa nu renunte niciodata, pentru ca muzica este foarte frumoasa„, afirma pustiul de numai 12 ani. 

Catalin Mihalache aspira nu la unul, ci la doua titluri, in premiera la „Romanii au talent„: marele premiu de 120.000 de euro si premiul de originalitate, de 10.000 de euro: „Este o bucurie sa particip la o emisiune care ar putea sa-mi schimbe destinul. Banii i-as investi in talentul meu. Mediul in care m-am nascut a fost unul secetos, iar cel in care am trait – tocmai bun pentru a ma plafona. Mereu m-am lovit de lipsuri materiale, lucru care m-a facut sa inteleg ca nu se poate face arta din improvizatie (nu se poate face o schela din araci de vie). Sunt sigur ca oamenii ar cumpara bilet la o expozitie a mea sau la un show live – caricaturi la minut. Asteptari am… sa creez emotie!„, declara el.

Alin Beca si Catalina Tampau: Imi doresc ca acest show sa confirme rezultatele anilor de munca si sacrificiu, sa reprezinte talentul si puterea de a transmite prin dans, miscare si gratie cele mai frumoase sentimente tuturor celor care privesc aceasta emisiune. Imi doresc ca acest show sa confirme rezultatele anilor de munca si sacrificiu, sa reprezinte talentul si puterea de a transmite prin dans, miscare si gratie cele mai frumoase sentimente tuturor celor care privesc aceasta emisiune„, spune Alin. „Prin aceasata emisiune doresc sa demonstrez ca nimic nu este in zadar si ca atunci cand ma dedic cu totul pasiunii mele, pot arata ca DANSUL reprezinta emotie, gratie, arta, iubire si dar divin de la DUMNEZEU„, completeaza Catalina.

 Brio Sonores:  Experienta de la ‘Romanii au talent’ a fost unica, impresionanta, deoarece am putut sa aratam oamenilor produsul muncii noastre de ani buni. Daca am castiga, am investi banii intr-un studio propriu unde sa realizam toate ideile noastre muzicale„, promit ei.

Sabin Cojocaru, dansatorul de 14 ani care a emotionat atat cu talentul, cat si cu povestea lui de viata, marturiseste ca premiul l-ar ajuta mult pe plan personal: „Vreau sa il operez pe tata de hernie de disc si sa o aduc pe mama acasa. Cu restul banilor, l-as ajuta pe tata sa isi plateasca datoriile la banci„, spune el.

Emy Dragoi si-a castigat notorietatea si recunoasterea pe plan artistic in afara granitelor tarii, iar acum spera sa-i impresioneze la fel de mult si pe conationalii sai: „Consider ca oamenii ar cumpara bilet la show-ul meu. Dupa premiile importante obtinute, a fi din nou in fata publicului si a obtine aplauzele sale ca o recunoastere a talentului meu reprezinta tot ceea ce mi-as putea dori„, afirma el.

Cvintetul Anatoly: Daca ar castiga marele premiu la „Romanii au talent„, o parte din bani i-ar investi in realizarea unui studio profesional, in inregistrarea de CD-uri cu tematici diverse (divertisment, folclor, evergreen, o istorie a muzicii culte etc.) si in initierea unui festival-concurs de nivel international dedicat grupurilor vocale (si nu numai).

Los Hermanos Dinamita au facut sala sa explodeze, iar fratii Fabian si Carlos Sanchez au devenit mai populari ca niciodata in Romania: „Oamenii ne-au felicitat si amandoi am primit sute de cereri de prietenie pe Facebook„, se lauda ei.Stefan Popescu aka „Fane Mississippi Delta Blues” a mers si la preselectiile „Vocea Romaniei” pentru a-si incerca norocul. Visul lui este sa cante alaturi de Night Loosers, dar este constient ca asta nu se va intampla niciodata. La „Romanii au talent” a venit pentru a aduce si un alt gen de muzica in aceasta emisiune: „De muzica m-am apucat din tinerete, placandu-mi foarte mult muzica difuzata de Cornel Chiriac„, marturiseste el. hotarat sa vin la ‘Romanii au talent’ pentru a demonstra ca ceea ce fac ca este mai mult decat o simpla joaca de copil„, spune ea.

 Raul Gheba isi proiecteaza viitorul in stilul caracteristic, plin de umor, in cazul in care ar castiga marea finala „Romanii au talent„: „Ceea ce m-a determinat sa vin la ‘Romanii au talent’ a fost faptul ca nu vazusem pana acum pe cineva sa faca stand up si mi se parea ca pot sa umplu foarte bine nisa asta libera. Era nedrept fata de stand up. Daca as castiga marele premiu, nici n-ati mai auzi de mine. As disparea vreo 2 ani si m-as intoarce foarte bronzat„.

Trupa Workout: Experienta ‘Romanii au talent’ este ca o noua treapta peste care trebuie sa trecem cu brio. Acest show ne da sperante sa gasim un sponsor care ar impartasi cu noi obectivele si idealurile noastre. Daca am castiga, am cheltui banii pe o sala bine amenajata unde sa putem sa antrenam si alti oameni si sa ne auto-perfectionam„, spun ei.
Alexandra Siverenco: ‘Romanii au talent’ pentru mine este o treapta importanta in viata, este un vis, e ceva special care nu poate fi descris in cuvinte. Aici vad concurenti foarte talentati, iar spiritul de competitie ma face sa muncesc mai mult sa fiu mai buna, sa ma straduiesc si mai mult. La inceput imi doream sa castig bani ca sa cumparam o masina, dar parintii au cumparat-o deja. Acum imi doresc sa am multi bani sa-mi cumpar mai multe perechi de poante. Insa mai am un vis: as vrea sa am mai multi bani ca sa fac o donatie unor copii care sunt bolnavi si au nevoie de bani pentru diferite operatii complicate„, declara micuta in varsta de 6 ani.

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Ultima semifinala a adus pe scena show-ului cele mai bune talente din toata tara. Dupa voturile publicului, „Romanii au Talent” a completat lista finalistilor dupa cum urmeaza:

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Brio Sonores 

 

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Sabin Cojocaru

 

 

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Lupta pentru ultimul loc in MAREA FINALA s-a dat intre Alexandra Siverenco si Cezar Balasoiu. 

„Mi-au placut ambele numere, dar mereu o sa inclin pentru numarul care imbina performanta, calitatea si studiul. Pntru mine nu conteaza in competitia asta daca esti copil sau adult. Cred ca trebuie sa mearga in finala actele de calitate incontestabila. Un act excelent care trebuie sa fie in finala este Alexandra Siverenco”, a votat Mihai Petre, iar votul lui Andi Moisescu a trimis-o pe micuta balerina in marea finala.

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Alexandra Siverenco

 

 

Acestora li se adauga cei 12 finalisti din editiile trecute:

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Andrei Cerbu

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Los Hermanos Dinamita

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Workout

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Stefan Popescu aka Fane Mississippi Delta Blues

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Raul Gheba

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Catalin Mihalache

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Leon Magdan

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Cvintetul Anatoly

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Claudia Stroe

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Emy Dragoi

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Octavian Stoica

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Catalina Tampau & Alin Beca

 

ROMÂNII AU TALENT 2014: Primul număr calificat în finală în urma votului din partea publicului a fost cel al grupului „Brio Sonores”, care au impresionat cu vocile lor.

ROMÂNII AU TALENT 2014: CUM A CÂNTAT GRUPUL „BRIO SONORES”

Sabin Cojocaru, băiatul care dansează ca Michael Jackson, a fost următoarea alegere a publicului.

ROMÂNII AU TALENT 2014: Alexandra Siverenco, mica dansatoare care i-a topit pe jurati cu graţia şi eleganţa sa, şi iluzionistul Cezar Bălăşoiu au fost următorii în preferinţele votanţilor. În urma barajului, a trecut mai departe în finală Alexandra Siverenco.

 În semifinala „Românii au talent”, Alexandra a uimit din nou cu eleganta miscarilor sale, rar intalnita chiar si la dansatorii profesionisti, dupa cum a remarcat Mihai Petre. Andra s-a declarat si ea cucerita de simpatica fetita:

„Eşti perfectă! Eşti atat de frumoasa! O să te tin minte toata viaţa. Te iubesc!”, i-a marturisit emoţionată Andra.

ROMÂNII AU TALENT 2014: CUM A DANSAT ALEXANDRA

Candidat la premiul pentru originalitate a fost ales Biba Struja.

ROMÂNII AU TALENT 2014: Cum a fost în celelalte semifinale

ROMÂNII AU TALENT 2014: Emy Drăgoi, Octavian Stoica şi perechea alcatuita din Alin Beca si Catalina Tampau vor evolua în finala Românii au talent. Ovidiu Pasarar a primit votul publicului, dar a primit un singur vot de la juriu. Premiu de originalitate a fost obţinut de Florinel Lăutaru şi paharele sale melodioase. 

Primul calificat în finală în urma votului din partea publicului a fost Emy Drăgoi, care a cucerit publicul cu prestaţia sa la acordeon.

VIDEO: CUM A CÂNTAT EMY DRĂGOI

Octavian Stoica a fost următoarea alegere a publicului, după ce „Zburătorul” din Chişinău a demonstrat cu dansul său la bară că limitele corpului uman şi ale talentului sunt departe de a fi cunoscute încă. 

„Acum descopar că e acrobatie in stare pura”, l-a felicitat Andi Moisescu, iar Mihai Petre l-a declarat numărul său preferat din concurs până la momentul respectiv: „Performanta, linii fantastice, tot ce faci e extraordinar”, i-a spus el concurentului.

VIDEO PRESTAŢIA LUI OCTAVIA STOICA

Ovidiu Păsărar, concurentul care a tras cu arcul cu o precizie milimetrică, şi dansatorii Alin Peca şi Cătălina Ţampău au fost următorii în preferinţele votanţilor. În urma barajului, cei care au trecut mai departe în finală au fost tinerii dansatori, care au bronzul mondial şi tintesc marele premiu „Romanii au talent”.

„Un moment sclipitor şi la propriu, şi la figurat. Unul dintre momentele cele mai pasionale pe aceasta scena”, le-a spus Andi Moisescu.

VIDEO: CUM AU DANSAT CEI DOI

Candidat la premiul pentru originalitate a fost ales Florinel Lautaru, artist stradal, care cântă la pahare.

ROMANII AU TALENT 2014: Cea de-a treia semifinală a sezonului 4 de la „Românii au talent” le-a oferit telespectatorilor o nouă serie de numere spectaculoase în urma cărora alţi trei concurenţi s-au calificat în finala concursului.

ROMANII AU TALENT 2014: Primul calificat în finală în urma votului din partea publicului a fost Leon Magdan, care a impresionat prin jocul său de umbre realizat doar cu ajutorul mâinilor.

Vezi aici prestaţia sa din semifinală

ROMANII AU TALENT 2014: Cvintetul Anatoly a fost următoarea alegere a publicului, care i-a votat pe cei cinci pentru talentul impresionant muzical şi vocal.

Vezi aici prestaţia grupului din semifinală

ROMANII AU TALENT 2014: În urma barajului între concurenţii de pe poziţiile 3 şi 4, cea care a trecut mai departe în finală a fost Claudia Stroe.

Vezi aici prestaţia Claudiei

ROMANII AU TALENT 2014: Juriul a ales, în semifinala a treia, un nou candidat pentru premiul de originalitate: Trupa Qui Peut.

Cei trei concurenti care le-au aratat telespectatorilor si juratilor ca merita sa isi continue cursa pentru cei 120.000 de mii de euro si titlul de “cel mai talentat roman” in acest sezon al super-show-ului sunt:

Leon Magdan – favoritul publicului 

Cvintetul Anatoly 

 

Claudia Stroe

In plus, juriul a ales un nou candidat pentru premiul de originalitate – Trupa Qui Peut!

ROMANII AU TALENT, câstigatorii primei semifinale

ROMÂNII AU TALENT 2014 şi-a desemnat primii finalişti din acest sezon. Trei finalişti au fost aleşi prin votul publicului, în timp ce al patrulea a fost desemnat de către juriu, pentru originalitatea lui.

ROMÂNII AU TALENT 2014: Cei trei finalişti aleşi de către public în finala show-ului „Românii au talent” de la Pro TV sunt Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita şi trupa Workout.

Riccardo Massida merge şi el în finală, datorită faptului că a impresionat juriul. Los Hermanos Dinamita au fost ultimii calificaţi care au participat în semifinale: „Noi o să dăruim energia noastră pe scenă, să dăm tot ce e mai bun”, au spus cei doi. „Sunteţi extraordinari, iar iubirea dintre voi, ca şi frati, mă emoţionează şi mai tare”, le-a transmis Andra. Mihai Petre a fost şi el încântat de prestaţia celor doi, fiind aprobat de Andi Moisescu privind prestaţia lor. „Mie mi se pare că viaţa asta ar trebui să fie exact aşa cum o descrieţi voi: plină de energie şi cu o stare de bine”, a fost de părere Mihai, care a fost completat de Andi Moisescu. „Sunt de acord total cu Mihai. Viaţa ar trebui să fie o fiesta”, a spus Andi.

ROMÂNII AU TALENT 2014: Trupa Workout, din Chişinău, i-a impresionat şi ea pe juraţi şi a impresionat şi publicul, care a considerat că aceasta merită să fie în finală. „Cel mai mult îmi place că aţi reuşit să aduceţi un număr pe care voi îl faceţi în spatele blocului pe o scenă adevărată”, a spus Mihai. „Aveţi toată aprecierea mea. Jos pălăria pentru pasiunea voastră şi pentru cât munciţi”, le-a transmis Andra. „Exemplul lor ne face să înţelegem mai bine cum poţi lega forţa de talent”, a fost de părere Andi.

ROMÂNII AU TALENT 2014: Riccardo Massida este cel care i-a impresionat pe juraţi prin originalitate. „Eşti spectaculos. Poţi să stai doar tu pe scenă şi toată sala se ridică în picioare”, i-a transmis Andra. „Eşti cel mai sănătos nesănătos pe care îl ştiu”, i-a spus Andi. „Te ajută şi faţa şi balonul, dar cel mai mult te ajută atitudinea”, a fost de părere Mihai.

ROMÂNII AU TALENT 2014: Andrei Cerbu este şi el în finală, deşi a trebuit să se lupte cu concurenţi mult mai maturi decât el. El are numai 11 ani, dar iată că se afla încă în lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro.

„Cel mai mult mă bucur că juriul s-a ridicat în picioare. Viaţa mea s-a schimbat foarte mult de la calificări. Chitara este cea mai bună prietenă a mea”, a spus Andrei. Andrei a fost aplaudat în picioare de toţi juraţii. „Îl vreau pe Andrei în finală!”, a exclamat Andra. „El este muzica. El este ceea ce cântă”, a fost de părere Mihai Petre.