Românii au talent live video online Pro TV 2 aprilie 2021. Omagiu adus lui Amza Pellea şi dansuri uluitoare, în această ediţie incendiară!

Ediţia de vineri seară, 2 aprilie 2021, vine cu un spectacol incendiar unde românii se pot bucura pe cinste.

02 apr. 2021, 17:50
Românii au talent live video online Pro TV 2 aprilie 2021. Omagiu adus lui Amza Pellea şi dansuri uluitoare, în această ediţie incendiară!

Românii au talent 2 aprilie 2021. Un concurent de la Timişoara îi va aduce lui Amza Pellea un omagiu surprinzător. ”Îmi place când lumea mă strigă Nea Mărin”, va spune acesta înainte de a urca pe scenă.

Românii au talent 2 aprilie 2021. Omagiu adus lui Amza Pellea şi dansuri uluitoare, în această ediţie incendiară!

Taximetristul, ajuns la o vârstă înaintată, are un singur regret în viață: că nu a mai putut să se bucure de viața de artist. Să fie această seară un nou început, o nouă șansă pentru el? Descoperim în câteva ore.

Tot atunci, o concurentă de 61 ani va veni cu o propunere inedită, le va prezenta celor de acasă un moment care va reuni muzica, aviația și poezia. De 30 de ani căsătorită cu un aviator alături de care a format ”o celulă în zbor”, iar astăzi concurenta este decisă să își bucure sufletul și să aducă zâmbetele celor care o vor asculta. Ce vor crede jurații, aflăm curând.

Noul sezon „Românii au talent” promite să le aducă telespectatorilor adevărate spectacole de divertisment, momente emoționante și concurenți surprinzători. Cel de-al 11-lea sezon va reveni în casele românilor în luna februarie, data exactă nefiind încă anunțată.

„Talente unul și unul, jurați unul și unul, prezentatori unul și unul, public unul și unul, români unul și unul, un sezon cum n-a mai fost altul. Vă promit”, a transmis Florin Călinescu.

Noul sezon aduce o serie de schimbări. Una dintre ele o reprezintă Alexandra Dinu, care a luat loc pe scaunul de jurat, în locul lui Mihai Petre. În trecut, Alexandra a prezentat emisiunea ProMotor de la PRO TV în 2004 şi pe parcursul carierei sale a jucat în 10 seriale TV în Italia, dar şi în producţii hollywoodiene alături de Adrien Brody sau Antonio Banderas. Despre participarea la „Românii au talent”, Alexandra a spus:

„Onoarea de a fi jurat și spectator deopotrivă al unui show extraordinar a fost depășită de mândria și bucuria de a vedea atât de mulți români talentați, liberi și frumoși”.

Ediția din 2019 a emisiunii „Românii au talent” a fost câștigată de Radu Palaniță, un mecanic auto declarat „Frank Sinatra de România”. Încă din audiţii şi de la butonul galben al lui Florin Călinescu, acest concurent s-a numărat printre preferaţii publicului. Vocea sa a convins pe rând juraţii, dar şi telespectatorii.

Vezi aici noua ediţie a emisiunii Românii au talent.

Citeşte şi: Românii au talent live video online Pro TV 26 martie 2021. Concurentul care a impresionat România VIDEO


loading...
Partenerii noștri