Românii au talent live video online Pro TV 26 martie 2021. Concurentul care a impresionat România VIDEO

Românii au talent live video online Pro TV 26 martie 2021. Fiecare ediție reprezintă, pentru acei concurenți care au decis să iasă din zona de confort, o șansă să ajungă sub lumina reflectoarelor! Sunt acele minute în care povestea le este ascultată, iar talentul îi face să strălucească. Și aseară, emisiunea Românii au talent a adus în fața telespectatorilor o serie de concurenți deciși să demonstreze că a venit și timpul lor.

26 mart. 2021, 16:39
Românii au talent live video online Pro TV 26 martie 2021. Concurentul care a impresionat România VIDEO

Românii au talent live video online Pro TV 26 martie 2021. Se anunţă nebunie în această seară. Un sezon #unusiunu în care spectacolul este la dublu, așa a început cel de-al unsprezecelea an în care cel mai iubit show de divertisment din România le aduce telespectatorilor acele momente care fac ca serile lor să fie de neuitat! Vineri seară, de la 20:30,  la Românii au talent, poveștile de viață se vor împleti cu apariții surprinzătoare. Toate vor avea un element comun pe care Andi Moisescu îl va sesiza imediat: ”Asta vrem să vedem… oameni pasionați”.

Românii au talent live video online Pro TV 26 martie 2021

Un concurent de 33 ani va veni în fața juraților după o lungă așteptare: ”Mă uit de la primul sezon, dar am avut curaj acum”. Pasionat de cântat și aflat într-un punct al vieții în care simte că s-a regăsit, concurentul își va încerca norocul de a deveni cunoscut. ”Sunt o persoană care emană căldură”, va spune el înainte de a-și începe interpretarea. Dacă acesta va fi primul pas în noua lui carieră, aflăm curând.

Tot atunci, o puștoaică de 14 ani din Cluj va urca pe scenă cu un gând mare: ”Am venit să îmi promovez piesele pe care le scriu”. Tânara își va propune să o impresioneze pe Andra, iar când va afla că și Smiley se află pe scaunul de jurat, va admite că miza este cu atât mai mare. Ce creație neașteptată și cum îi va surprinde pe jurați, dar și ce reacții va stârni din partea celor pe care abia aștepta să-i cunoască, descoperim într-o nouă ediție.

Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 22 martie 2021. Laura Dinu încearcă să îşi găsească calea

Românii au talent live video online Pro TV 26 martie 2021. Fără doar și poate unele dintre cele mai puternice minute ale serii vor fi reprezentate de apariția unui concurent care vine din Spania, dar este născut în Brazilia. Povestea lui va fi una emoționantă, după ce întotdeauna s-a confruntat cu problema rasismului. ”Trebuie să luptăm. Încerc să schimb puțin lumea”, va spune el înainte de a-și transpune viața printr-un moment impresionant! Ce a pregătit și ce vor spune jurații, aflăm mâine.

Andi Moisescu: ”Mi se pare că nu am mai văzut nimic la nivelul ăsta”. Un moment de neînțeles și un golden buzz de neuitat!

Au apărut pentru prima dată împreună în această formulă și sperau să impresioneze juriul cu pregătirea lor, deși nu se considerau profesioniști. Ceea ce a urmat a fost de neexplicat! Momentul Art of Robots a ridicat juriul în picioare și a adus sentimentul că am fost martori ai unei premiere care ne-am fi dorit să nu se mai încheie. Deși Andi nu se afla la masa juriului, acesta a trăit dansul la intensitate maximă, așa că nu a ezitat să îi transmită lui Smiley decizia: golden buzz și rugămintea de a apăsa butonul în locul lui!

”Par de pe altă planetă. Mi se pare că nu am mai văzut nimic la nivelul ăsta”, a concluzionat Andi despre cel de-al doilea moment pe care l-a ales pentru a-l trimite direct în semifinale!

În intervalul 20:29 – 22:57, pe segmentul comercial național, PRO TV a fost lider de audiență și a înregistrat 11.7 puncte de rating și 27.1% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 9.4 puncte de rating și 21.7% share. În același timp, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.0 puncte de rating și 24% share.

Seara s-a încheiat cu bucurie pentru următorii concurenți calificați în următoarea etapă: Luca Paraschiv, Petronela Bîrsilă, Trupa Diamonds, Frații Moise, Duo Varadi, Laura Dinu, Robert Bașcoveanu, Patrick Ciocan și Daria Comănescu.