Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 22 martie 2021. Laura Dinu încearcă să îşi găsească calea

Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 22 martie 2021. Ediţia de luni aduce în prim plan povești de viață spectaculoase, una dintre acestea fiind și a Laurei Dinu, care a mărturisit că și-ar dori să ajute și să se dezvolte prin muzică, iar acum încearcă să își dea seama dacă este capabilă.

22 mart. 2021, 18:30
Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 22 martie 2021. Laura Dinu încearcă să îşi găsească calea
Laura Dinu încearcă să îşi găsească calea la Românii au talent

Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE. După ce a absolvit Facultatea de Teatru în Londra, specialitate solo performing teatru film, a călătorit împreună cu colegii să predea teatru educațional. Au trecut prin Tanzania și Turcia, iar apoi s-a stabilit în Norvegia alături de fostul ei iubit.

Citeşte şi: Ruslana Kurtas, Golden Buzz la Românii au talent. Numărul uluitor cu care a impresionat juriul

După ce s-a despărțit de el, s-a mutat în România. În urmă cu 5 luni s-a dus într-o mânăstire ca să se spovedească. A simțit nevoia sa mai stea așa ca a rămas acolo 5 luni cu gândul sa intre în ceata monahală.

Simțind că are o legatură puternică cu muzica, părintele duhovnic i-a spus să încerce să continue pe acest drum și, dacă nu simte ca o face fericită, să se întoarca la mânăstire. De la vârsta de 19 a rămas fără mamă, tatăl murise pe când avea 14 ani, Romaniiautalent.protv.ro.

Mănăstirea este ca o oglindă: îți arată cine ești, cine crezi că ești și cine vrei să devii„, a spus ea.

Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE. Andra, taxată dur de Florin Călinescu

Andra a fost taxată de Florin Călinescu în cadrul emisiunii „Românii au talent” după ce un grup de concurenți i-a adus aminte de show-ul „Chestiunea zilei” pe care l-a moderat în trecut la Pro TV.

Actorul a mărturisit că foarte multe vedete actale au trecut pragul emisiunii sale, precizând că unii fac mișto de el în momentul de față. Înțepătura a fost făcută la adresa soției lui Cătălin Măruță, care i-a fost invitată când era la începutul carierei muzicale.

Celebrul om de televiziune are foarte multe amintiri frumoase din perioada în care modera emisiunea „Chestiunea zilei”, făcând o dezvăluire remarcabilă și despre un alt coleg de la Pro TV, Smiley, care spune că nu a fost invitat în show-ul de la Pro TV.  Florin Călinescu l-a contrazis pe Smiley căruia a ținut să-i reîmprospăteze memoria și i-a spus că a fost în emisiunea sa alături de trupa Simplu.

Și eu am fost la Chestiunea zilei. Da, am fost când m-am lansat”, a ținut să adauge colega sa de emisiune, Andra. „Auzi, mă, și asta s-a lansat la mine și acum face mișto de mine! Ai auzit, Smiley? Stai, că îmi aduc aminte și de pârliții ăștia”, a continuat actorul și juratul de la Pro TV. „Eu nu am fost”, a spus la rândul său Smiley. „Ba ai fost. Cu trupa Simplu ai fost. Nu erai vedetă atunci”, a completat Florin Călinescu.