ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu, DESFIINŢATĂ după prima ediţie: „Ruşine! Eşti penibilă!”

ROMÂNII AU TALENT. A cincea ediţie a show-ului "Românii au talent" a debutat, vineri seară. Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimais sunt noii juraţi ai concursului, alături de Andra şi Andi Moisescu. Prestaţia de jurat a Mihaelei a stârnit controverse în rândul telespectatorilor.

14 mart. 2015, 10:14
ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu, DESFIINŢATĂ după prima ediţie: „Ruşine! Eşti penibilă!”

ROMÂNII AU TALENT. O bloggeriţă i-a transmis fostei iubite a lui Dani Oţil un mesaj acid.

Nu am scris în viaţa mea o scrisoare publică, dar ţie, dragă Mihaela Rădulescu, după prima ediţie de la Românii au talent, simt să îţi scriu una. Una pe care sper să o citeşti! Ştiu că e cam nasol ca eu, un nimeni, să îţi spun că eşti penibila. Dar o fac! Uneori, noi, ăştia mai mici şi mai neînsemnaţi, mai spunem şi lucruri trăznite, dar care au destul de mult sens! Eşti penibilă!

Înţeleg! Ai 45 de ani, ai fost nevoită să îţi pui silicoane pentru că sânii ţi s-au lăsat, cu fiecare zi care trece îţi mai apare un rid pe faţă şi probabil că treci printr-o criza destul de naşpa. Dar asta nu îţi dă dreptul să acţionezi şi să vorbeşti aşa cum o faci. Eşti penibilă!

O doamnă de vârsta ta poate avea extraordinar de mult farmec dacă este bine crescută şi ştie să se comporte cu diplomaţie. Sunt atâtea exemple de femei celebre, care au aproximativ vârsta ta şi care sunt superbe. Tu eşti doar o femeie care se simte bătrână, cu sânii pe afară şi cu vocea prea ridicată. Eşti penibilă!

CITEŞTE ŞI ROMÂNII AU TALENT. Dans senzual în FĂINĂ cu Mihaela Rădulescu şi o rusoaică focoasă VIDEO

In disperarea ta, te-ai simtit amenintata de doua fete blonde, de 14 ani, dansatoare. Ai simtit nevoia sa scuipi veninul din tine si sa o umilesti in fata unei tari intregi pe una dintre ele, zicandu-i ca pana la etapa următoare trebuie sa slăbească cel puțin 5 kilograme, pentru ca este prea grasa pentru pasiunea pe care o are. Nu ai felicitat-o pentru moment, deși ai trecut-o în etapa următoare, ci doar ai desființat-o într-un mod agresiv și grosolan. Rușine! Esti penibila!

Si pentru ca nu era de ajuns, trebuia sa te dai si mai mult in spectacol si sa il pupi pe scena pe unul dintre participantii la acest show. Stim deja, draga Mihaela cat de mult iti place… sa fii adorata, ca sa nu zic altceva. E cumva firesc ca atunci cand te simti batrana (pentru ca nu esti chiar atat de batrana, tu doar te simti), sa vrei sa fii adorata de toti barbatii din jurul tau. Dar serios acum, nu era nevoie sa faci asta intr-un show de acest gen, difuzat la o ora la care se uita si copii. Esti penibila!

Cu stima,
o tipa tanara, careia nu poti sa ii zici ca este grasa!„, a scris Adriana Şandru pe blogul oglindacatreprezent.wordpress.com.

VEZI ŞI ROMÂNII AU TALENT 2015. Contre între Andra şi Mihaela Rădulescu. A făcut-o GRASĂ