ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu, în lacrimi la machiaj. Cum a făcut-o Felix Baumgartner să plângă

ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu este o femeie puternică, care pare mai mereu gata să se ia în piept cu oricine pentru ţelurile sale, însă uneori este şi ea prinsă cu garda jos. Mai ales de persoanele foarte dragi ei.

RomaniaTV.net
11 mai 2015, 09:17

Mihaela Rădulescu trebuie să stea departe de Felix Baumgartner pentru o perioadă, din cauza contractelor pe care amândoi le au de onorat. Iar vedeta TV a găsit pe pagina de Facebook a temerarului austriac mai multe fotografii care au făcut-o să plângă ca un copil.

„Cum m-a facut omul asta sa plang fix cand incepeam probele de machiaj”, scria Mihaela Rădulescu pe Facebook, cu câteva ore înainte de gala de vineri a show-ului ROMÂNII AU TALENT. Vedeta a explicat, însă, că a fost vorba despre lacrimi de fericire, iar motivul acestora a fost un gest caritabil făcut de iubitul ei pentru un băieţel cu handicap locomotor.

„Da’ ce bine-mi prind lacrimile de fericire….Cel mai bun make up, pe fatza oricui!”, a adăugat Mihaela Rădulescu, într-un comentariu la o postare redistribuită de pe pagina de Facebook a iubitului său, Felix Baumgartner, în care acesta prezenta felul în care şi-a petrecut ziua alături de un băieţel cu probleme locomotorii.

„Aici merge un „te iubesc, Felix” – folosim „teiiubescurile” atat de des si din motive atat de subrede, cateodata… – aici e rostul lui, aici vine din sentimentul cel mai profund posibil – iubirea pentru sufletul omului care e langa tine, nu pentru cum arata sau cine e, ci exact pentru ce-ti pune in suflet”, a scris, evident emoţionată, Mihaela.

Felix Baumgartner a acceptat să petreacă mai multe ore alături de Philipp, un bpuieţel de 8 ani care suferă de o maladie care îi afectează muşchii. Cei doi au zburat împreună cu elicopterul şi au intrat în capsula austriacului. Imagini, în GALERIA FOTO.