ROMANII AU TALENT: Mihaela Rădulescu nu a putut vedea prima ediţie a show-ului

ROMANII AU TALENT: Al doilea sezon a debutat cu Mihaela Rădulescu în banca juraților, dar nu şi în faţa televizorului, deoarece emisiunea este înregistrată, iar jurata se află la munte, departe de internet şi Pro TV. 

19 feb. 2016, 19:46
ROMANII AU TALENT: Mihaela Rădulescu nu a putut vedea prima ediţie a show-ului

Cu doar câteva ore înainte de start, diva de la Monaco ne-a făcut o mărturisire. ”În afară de emoții, mai am li un mare regret – că-s în vârf de munte și abia am net, deci nu pot urmări prima ediție. Dar mă bazez pe milioanele de români care ne-au urmărit mereu și sper să aud numai de bine”, ne-a declarat Mihaela. În acest moment, vedeta se află la schi alături de fiul ei, într-o binemeritată mini-vacanță după încheierea filmărilor, scrie libertatea.ro.

Chiar dacă nu se va număra printre telespectatori, Răduleasca este convinsă că acest nou sezon va fi mai bun decât cel de anul trecut și ne dă câteva detalii din culise: „E un sezon de colecție, atât în privința talentelor, dar și în desfășurarea de forțe pusă la bătaie pentru public, de la masa juriului și până… în culisele acestui grandios show. Să vă pregătiți de râs cu lacrimi, dar și de emoții copleșitoare… Avem de toate!”.