ROMÂNII AU TALENT. Mihai Petre, pus la punct de un concurent nervos

La Românii au talent juraţii au uneori de a face şi cu concurenţi care nu ştiu să accepte un refuz. Mihai Petre a avut parte de un schimb destul de dur de replici cu un tânăr care s-a prezentat la preselecţii pretinzând că este mentalist.

RomaniaTV.net
08 mart. 2013, 19:27
ROMÂNII AU TALENT. Mihai Petre, pus la punct de un concurent nervos

Paul Gheorghe a încercat să-i convingă pe Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu că are puteri de mentalist, iar pentru aceasta a ales două persoane din public. Doar că puterile concurentului fie nu au avut efect asupra celor doi, fie nici nu au existat vreodată.

Cum pe cei din public Paul nu a reuşit să-i facă să simtă nimic – scopul fiind „o răcoare în palmă” -, el şi-a încercat norocul cu Mihai Petre. Nici de această dată nu i-a ieşit, însă, iar juratul l-a trimis, efectiv la plimbare, oferindu-i un „nu” sec.

CITEŞTE ŞI: ROMÂNII AU TALENT. Femeia de serviciu care l-a lăsat fără cuvinte pe Mihai Petre VIDEO

Tânărul nu a suportat prea bine refuzul şi a urmat un dialog destul de tensionat între cei doi. „Eşti foarte agitat, ce-i cu tine?”, i-a spus Paul lui Mihai Petre, pe care l-a acuzat că nu a vrut să spună că „a simţit ceva”.

„Vreau să pleci pentru că îmi pierd timpul cu tine”, a fost răspunsul lui Mihai Petre, ceea ce a generat o reacţie nervoasă din partea concurentului. „Auzi, puştiu? Eu îmi pierd timpul cu tine! Ai auzit?”, i-a spus Paul lui Mihai Petre.

Invitat totuşi să părăsească scena, tânărul a rămas secunde bine pironit în faţa juraţilor şi a încercat să-i intimideze cu o atitudine aproape agresivă, dar în cele din urmă a părăsit platoul.

CITEŞTE ŞI: ROMÂNII AU TALENT. Cirque du Soleil de România au impresionat juriul