ROMÂNII AU TALENT LIVE. Momente neaşteptate şi o premieră în cadrul show-ului. Despre ce este vorba

ROMÂNII AU TALENT LIVE. Vineri, de la 20:30, romanii vor trai momente extraordinare in cea de-a opta editie a celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent.

08 apr. 2016, 16:45
ROMÂNII AU TALENT LIVE. Momente neaşteptate şi o premieră în cadrul show-ului. Despre ce este vorba

ROMÂNII AU TALENT LIVE. Povestile emotionante, numerele de dans, muzica, hair design, arial silk, beatbox, iluzionism sau laser, impreuna cu concurentii cu talente neasteptate si comentariile senzationale ale celor patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, vor aduce vineri seara un spectacol desavarsit. Smiley si Pavel Bartos vor incinge atmosfera in culise, ca de fiecare data, si vor descoperi cum arata, de fapt, salamul oltenesc.

Citeşte şi ROMANII AU TALENT 2016: Ce concurenţi merg direct în semifinale

Copiii vor avea o surpriza de proportii maine! Cea care-i da viata celebrului personaj de desene animate, doctorita Plusica, va veni pe scena de la Romanii au talent cu un numar inedit, pe care il va prezenta in premiera intregii tari.

Vineri vom vedea momente care ii vor lasa pe toti fara cuvinte si vom afla ce l-a determinat pe Florin Calinescu sa spuna: „Zombie, Dracula, varcolaci… cam asta-mi sugereaza!”.

„Momentul asta l-am luat asa… ca pe un fresh de mere, cu morcov, sfecla rosie si ghimbir…”, va spune Andi Moisescu la finalul unui moment prezentat. Reactia juratului, dar si intregul comentariu al acestuia, le vom afla maine, de la 20:30.

Citeşte şi SPANIOLII AU TALENT. Are numai 14 ani, dar vocea ei este impresionantă VIDEO

Tot maine vom vedea ce momente i-au determinat pe jurati sa afirme: „Mie mi s-a parut ca a fost la caterinca…”, „Tinand cont ca nu s-a furat mireasa, eu zic ca a fost Revelionul… Revelion curat!” si „Ai plans sau esti racit? Ca nu inteleg…”.