ROMANII AU TALENT. Sexy Moroşanca: „Bianca Drăguşanu e din plastic! Eu sunt mai sexy. Îmi place Cristea”

ROMANII AU TALENT. Sexy Moroşanca a venit la Bucureşti şi vrea să ia locul divelor din showbiz. După ce a participat la un concurs de talente, Rodica Moroşanca vrea să dea lovitura în muzică şi nu numai.

RomaniaTV.net
25 mart. 2014, 08:50

ROMANII AU TALENT: Sexy Moroşanca îşi revendică un loc în lumea showbiz-ului. “Ce să mai vorbim de Oana Zăvoranu, de Andreea Raicu, de Biaca Drăguşanu? Nu sunt eu mai sexy decât ele? Alea sunt din plastic. Băieţi, uitaţi-vă aici, găsiţi tot ce vreţi! Din naştere sunt băiat, dar pe parcurs am simţit că nu.  Pe la 7 ani am simţit asta, dar pe la 17 ani am descoperit mai mult că simptomele mele nu sunt de băiat. Sunt îndrăgostită de fotbalişti. Îmi plac bărbaţii! Îmi plac Adrian Cristea, Victor Slav… .  Pentru 3000 de euro pe noapte mă pot căuta. Sunt vânzătoare de plăceri. Pe lângă faptul că sunt sexy, sunt o bună gospodină, o femeie de casă. Sunt şi foarte intelectuală. Citesc multe reviste. Am un iubit, dar sunt foarte pretenţioasă la bărbaţi. Actualul iubit, Gheorghiţă, m-a furat de la fostul”, a spus cântăreaţa transsexual, astăzi, la “Acces direct”.

Rodica Moroşanca a devenit cunoscută după apariţia sa de la Românii au talent, când a încercat, fără succes, să-l cucerească pe Smiley. Totuşi, travestitul a reuşit să se califice în faza următoare a show-ului, iar acum face turul televiziunilor.

ROMANII AU TALENT: Vineri seara, in cea de-a sasea editie a super show-ului „Romanii au talent”, un nou val de talente s-a dezlantuit in fata a milioane de telespectatori.

S-a lasat din nou cu lacrimi, piele de gaina, hohote de ras, uimire dusa la extrem dar, cel mai important, oameni cu adevarat talentati s-au bucurat de o recunoastere bine-meritata!

Iulia si Radu Farcane, cei doi frati de optsprezece, respectiv treisprezece ani, au dat startul unei seri spectaculoase cu o interpretare superba a melodiei „Feeling Good”. Vocile lor, acompaniate de sunetul chitarii si al tobei, au impresionat o sala intreaga. „Reactia publicului a spus tot”, a concluzionat Andi la finalul numarului rasplatit cu trei de „Da”.

O nunta re-editata a avut loc pe scena „Romanii au talent”, cu tot cu hora si nuntasi, insa alegerea dress-code-ului a fost ideea Catalinei Burlo, specialista in body-painting. Desi i-au apreciat munca de opt ore si jumatate cat a durat sa ii picteze pe mire, mireasa si celelalte doua modele, juratii au fost de parere ca talentul Catalinei nu are potential de spectacol pe loc, asa ca nu au trecut-o mai departe in competitie.

„Doamne, multumesc ca mi-ai dat rabdare de data asta, a venit minunea la final!”, a exclamat Mihai Petre dupa ce Andreas Buh l-a pictat pe Bob Marley in viteza si cu o tehnica originala. „Nu credeam ca o sa fie ceva spectaculos si… bum!”, a fost reactia Andrei, completata de aplauzele intregii audiente. Trei de „Da” a primit Andreas, asa ca se va intoarce pe scena talentelor in etapa urmatoare.

ROMANII AU TALENT: Ioan Bugnar a imbinat doua talente care aparent nu au nicio legatura unul cu celalalt: s-a plimbat pe monociclu in timp ce canta la saxofon, apoi a demonstrat ca este in stare sa mearga pe o roata inclusiv cu prietenul sau in spate. „Ne-ai oferit de toate azi”, l-a felicitat Andra pe concurentul care a primit „Da” la unison si a trecut in etapa urmatoare a concursului.

Membrii familiei Turca au oferit un moment inedit de muzica lautareasca, in care au aratat ca se completeaza atat de bine incat pot canta chiar si fiecare cu arcusul la vioara altuia. „Sunteti toti niste instrumentsiti foarte buni”, i-a laudat Mihai pe concurentii care vor merge mai departe in competitie dupa ce au primit „Da” din partea juriului.

ROMANII AU TALENT: Ludovic Filtner a reusit ceea ce nu multi concurenti au putut pana acum: sa-i infricoseze de-a dreptul pe jurati in timp ce a cantat „Unchain My Heart”. „Mi s-a intamplat de putine ori sa fiu atat de confuz, nu m-am prins daca ai cantat serios, cand ai fost pe linia de tramvai, cand sareai in miriste”, si-a exprimat Andi nelamurirea, iar Andra l-a sfatuit „Uita-te in oglinda cand canti sa nu sperii publicul”. Cu trei de „Nu”, Ludovic a parasit dezamagit competitia.

Dansatorii de la New Generation, Cristina Kiseleff cu ei vioara electrica si instrumentistii din trupa Concertino au reusit cu totii sa ii impresioneze pe Anda, Andi si Mihai, care i-au trecut in etapa urmatoare la „Romanii au talent”.

„Iti zic eu ca are viitorul asigurat”, a fost verdictul dat de Andi inca de la primele acorduri la chitara ale lui Liviu Bora, cantaretul de country care a facut sa suspine toate fetele din sala. Andra i-a apreciat timbrul, iar Mihai, faptul ca a oferit „un pachet complet”, astfel ca cei trei de „Da” au venit inevitabil pentru tanarul solist.

ROMANII AU TALENT: Baietii de la Barsmashers au aratat ca au forta si mobilitate cu carul, dupa ce au combinat miscarile de gimnastica si pe cele de echilibristica. Punctul culminant l-au atins in momentul in care au reusit sa se sustina numai din brate in lateralul unei bare de metal. „E evident ca sunteti niste sportivi exemplari, dar modul in care prezentati ceea ce faceti lasa de dorit”, le-a spus Mihai Petre concurentilor care nu l-au convins ca ar merita „Da”. Cu toate acestea, Andra si Andi au hotarat sa le dea o sansa, asa ca baietii vor merge mai departe la „Romanii au talent” cu doi de „Da”.

ROMANII AU TALENT: Adrian Florin Rada, cunoscut mai ales dupa „numele de scena” pe care si l-a luat, adica Fernando de la Caransebes, a avut un moment muzical care a lasat de dorit, cu toate ca o parte din public l-a gustat din plin. Suparat nevoie mare pentru criticile primite, Fernando a avut intentia sa isi descarce nervii pe Mihai, lovindu-l cu microfonul in cap, dar s-a razgandit pana sa apuce sa il atinga pe jurat.

Rame, pui si peste crud – aceasta a fost masa pe care Silvestru Priescu a luat-o seara trecuta pe scena de la „Romanii au talent”, reusind sa intoarca pe dos stomacul tuturor celor care au asistat la „cina”. Concurentul nu i-a convins deloc pe jurati cu meniul sau „ecologic”, care l-au trimis direct acasa cu trei de „Nu”.

ROMANII AU TALENT: Ricardo Massida, component al trupei de circ Bellucci si ucenicul lui Nea’Marin la „Serviti, va rog!”, a prezentat seara trecuta la „Serviti, va rog!” unul dintre cele mai comice numere din acest sezon al show-ului. Italianul a dansat intr-un balon pana s-a bagat cu totul inauntru. „Esti un adevarat profesionist, te felicit, am ras cu lacrimi”, i-a spus Andra, iar concurentul a primit fericit cei trei de „Da” din partea juriului.

Unul dintre cele mai emotionante momente ale serii a fost oferit de cei 9 baieti de la Brio Sonores din Chisinau. Vocile lor au reusit sa impresionez atat de tare juriul, incat Andra nu si-a putut stapani lacrimile. Baietii si-au facut intrarea in scena pe rand, pentru a creste suspansulu momentului, si fiecare i-a oferit cate un trandafir frumoasei jurate de la „Romanii au talent”. „Ce sa mai! Ne-au ucis!”, a spus Andi Moisescu, iar Mihai Petre a adaugat si el” Am un sentiment foarte bun in ceea ce va priveste, aveti toate calitatile necesare ca sa castigati aceasta competitie”. In urma prestatiei lor, acestia au luart Biletul Verde care le ofera un loc in semifinale.

Un alt numar inedit a fost cel prezentat de Varvara Cobozeva. Frumoasa basarabeanca a prezentat un dresaj de porumbei care a determinat juriul sa ii acorde imediat trei de „Da”. „Este prima persoana care ma fascineaza atunci cand scoate sau cand scapa cate un porumbel”, a declarant Mihai Petre.

ROMANII AU TALENT: Alexandra Siverenco, balerina in varsta de 6 ani din Chisinau a fost o prezenta cu adevarat adorabila pe scena de la „Romanii au talent”. Miscarile gratioase si gropitele din oraji i-au cucerit pe cei trei jurati, care i-au acordat imediat trei de „DA”. „Esti o minunatie de copil!”, a declarant la finalul momentului Mihai Petre.

ROMANII AU TALENT: Trupa Feel the Rhytm a deschis seria talentelor din Bucuresti cu un numar nemaivazut pana acum la „Romanii au Talent”. „A fost un numar placut. Cu maturi nu a mai venit nimeni pana acum sa bata ritmul”, le-a spus Andi Moisescu. Mihai Petre le-a oferit si el un „Da”, avand incredere ca va fi si mai impresionat in etapa urmatoare. „Eu sper ca o sa fiti si mai creativi de aici inainte”, a spus el.

O aparitie …aparte pe scena de la „Romanii au Talent” a fost Elena de la Otopeni, cea mai mare fana a lui Nicolae Guta. Aceasta a venit special la emisiune pentru a fi vazuta de idolul ei. Elena a cantat o melodie special compusa pentru manelist si a dansat „repede, repede de tot”, spre oroarea lui Mihai Petre, care a exclamat: „Daca a vrut cineva sa se razbune pe mine, atunci a reusit”.

ROMANII AU TALENT: Seara talenelor s-a incheiat cu Duo Apostol, un numar acrobatic la esarfe ce i-a lasat masca pe cei trei jurati. Partea feminiuna a trupei a fost prezenta siin sezonul trecut de la „Romanii au Talent” cu un numar la cerc aerial, insa de data aceasta si-a convins si logodnciul. Cei doi au repetat acest numar timp de 6 luni, iar rezultatul le-a adus trei de „Da”!