ROMÂNII AU TALENT 2016. Smiley, băgat în sperieţi de o contorsionistă care trage cu arcul cu… picioarele

ROMÂNII AU TALENT 2016. Vineri seară, la ora 20.30, începe sezonul 6 al show-ului "Românii au talent", de la PRO TV. Juriul a suferit o modificare faţă de sezonul trecut, Florin Călinescu alăturându-se Andrei, Mihaelei Rădulescu şi lui Andi Moisescu, în locul lui Bebe Cotimanis. Prezentatori rămân Smiley şi Pavel Bartoş, care promit din nou un spectacol de zile mari.

RomaniaTV.net
19 feb. 2016, 11:39
ROMÂNII AU TALENT 2016. Smiley, băgat în sperieţi de o contorsionistă care trage cu arcul cu… picioarele

ROMÂNII AU TALENT 2016. Gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, sunt, ca de obicei, plini de voie buna, pusi pe glume si abia asteapta sa le aduca telespectatorilor un nou sezon plin de distractie. Ei au făcut câteva dezvăluiri din culise. Pe unele le vom vedea, altele nu au fost prinse la montaj, dar chiar şi aşa se anunţă un nou sezon interesant.

ROMÂNII AU TALENT 2016. Pentru Smiley, cel mai tare moment de la preselecţii a fost cel în care s-a creat o discotecă în culise. Artistul ne promite că îl vom vedea la TV, dar nu ştie încă în ce episod. Preselecţiile i-au adus însă şi momente tensionate. „La un moment dat apare o contorsionista care isi da picioarele peste cap si trage cu arcul la tinta, folosindu-se chiar de picioare. Unde credeti ca eram noi? Chiar in spatele tintei”, a povestit Smiley, pentru site-ul Românii au talent.

ROMÂNII AU TALENT 2016. Pavel Bartoş a povestit că momentul cel mai plăcut din timpul preselecţiilor a fost un festin tradiţional românesc. De fapt două: „Momentul in care o persoana foarte draga noua ne-a gatit ciolan cu fasole si sarmale, de care ne-am bucurat din plin atat noi, cat si intreaga echipa. Si, cand zic toata echipa, chiar toata echipa. Sau momentul in care am primit un purcelus la protap de ziua mea, din care ne-am infruptat toti. A fost un tort a la Pavel Bartos”.

ROMÂNII AU TALENT 2016. Actorul a recunoscut că momentele cele mai înspăimântătoare i se pare numerele la inaltime sau de acrobatie: „Mi s-au parut atat de periculoase incat am stat cu inima cat un purice, dar, bineinteles, toate s-au terminat in aplauzele publicului si ale juratilor”.

Florin Călinescu se alătură juriului

ROMÂNII AU TALENT 2016. Noul membru al juriului, Florin Calinescu aduce un plus de dinamism show-ului, iar comentariile spumoase si reactiile sale vor surprinde si, de cele mai multe ori, vor starni hohote de ras. Chimia dintre el si ceilalti trei jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu si Andra, va fi evidenta si, impreuna, cei patru vor aduce spectacolul si la masa juriului.

ROMÂNII AU TALENT 2016. Pavel Bartoş l-a privit mereu pe Florin Călinescu ca pe un model: „Eu l-am vazut pe Florin Calinescu pentru prima data in filmul Balanta, iar dupa aceea m-am bucurat de el in emisiunile de dimineata ale PRO-ului si, sincer sa fiu, imi doream ca atunci cand voi creste sa am si eu parte de astfel de contexte in televiziune”.

ROMÂNII AU TALENT 2016. Smiley îl ştie şi el de mic pe „Floooriiiiiiin Călinescuuu”: „Prima oara cand l-am vazut pe Florin Calinescu la televizor a fost, cred, cand s-a lansat Pro TV-ul. Eu urmaresc Pro TV de cand a aparut. Am copilarit cu Florin Calinescu la televizor. N-am sa uit niciodata replica lui celebra: «Cu manutele astea doua vom face o extragere noua»”.

ROMÂNII AU TALENT 2016. Vineri seara, la Romanii au talent, te simti ca intr-un roller-coaster: treci rapid de la emotie la distractie si de la momente in care plangi la momente in care razi cu lacrimi.

ROMÂNII AU TALENT 2016. Organizatorii promit că anul ăsta nu avem doar români la show-ul de talente de la Pro TV, la preselecţii fiind încrişi concurenti din peste 10 tari, precum Italia, Franta, Nigeria, Congo, Ucraina, Rusia, Kargazstan, Georgia, Statele Unite ale Americii sau Republica Moldova.