ROMANII AU TALENT: Surpriză uriaşă pentru „omul-bormaşină”

ROMANII AU TALENT: Tudorel Popa, "omul-bormasina" de la "Romanii au talent" i-a impresionat pe toti cu generozitatea si naivitatea lui.

12 mart. 2014, 10:40
ROMANII AU TALENT: Surpriză uriaşă pentru „omul-bormaşină”

ROMANII AU TALENT: In ciuda faptului ca a fost abandonat de mama si a crescut pe strada si in orfelinat, Tudorel Popa a gasit resursele ca, la randul lui, sa-i ajute pe copiii orfani sau pe batranii neajutorati.

Pentru asta, echipa „La Maruta” s-a gandit sa-l rasplateasca intr-un mod inedit. Astfel, Tudorel Popa a avut parte de zile pline de magie! Catalin Maruta i-a aratat lucruri care, poate, pentru ceilalti sunt normale – o zi la mall, o iesire la cinema, cazare intr-un hotel de 5 stele sau o invitatie la meciul Romania – Argentina.

Baiatul caruia nimeni nu i-a spus in copilarie ca marea nu e facuta din sampon a avut parte de cele mai frumoase surprize, „La Maruta”.

ROMANII AU TALENT: Concurentul de origine sârbă va reuşi să depăşească orice limită a imaginaţiei cu talentul său „incredibil, impresionant şi riscant în acelaşi timp”, după cum l-a numit Mihai Petre.

Voltaj ridicat, fire încinse, flăcări şi stele verzi, toate sunt ingredientele de care vom avea parte în numărul lui Biba Struja, omul imun la curentul electric. Sârbul a intrat de două ori în Cartea Recordurilor, după ce şi-a expus corpul la şocuri electrice de înaltă tensiune, de până la 20.000 de volţi.

ROMANII AU TALENT: Potrivit Kantar Media, la nivelul publicului naţional, Pro TV a obţinut vineri seară în intervalul orar 20.30 – 23.17 o cotă de piaţă record de 52,4% şi un rating de 28,6 puncte, de peste opt ori mai mult decât ocupanta celui de-al doilea loc în topul audienţelor, Antena 1, cu 3,4 puncte de rating şi 6,3% share.

Mai mult, a doua ediţie „Românii au talent” din acest sezon a egalat recordul stabilit anul trecut de 57% cotă de piaţă pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, iar Pro TV a înregistrat un rating mediu de 27,1 puncte, de şapte ori mai mult decât următoarea clasată, Antena 1, cu 4,2 puncte de rating şi 8,9% cotă de piaţă.

ROMANII AU TALENT: La nivelul publicului din mediul urban, Pro TV a reuşit să obţină o medie de rating de 26,1 puncte şi 48,8% cotă de piaţă, urmat de Antena 1, cu 3,8 puncte de rating şi 7,1% cotă de piaţă.

Din acest an, publicul din faţa micilor ecrane va avea parte de o experienţă totală marca „Românii au talent”: se va bucura atât de spectacolul de pe scenă, cât şi de ceea ce se petrece în culise. Telespectatorii vor putea urmări ce fac juriul şi prezentatorii în pauzele dintre show-uri, ce au făcut pe drum, în deplasări şi în timpul liber, precum şi discuţiile spumoase dintre aceştia.

Mai mult decât atât, din sezonul acesta, concurenţii care vor reuşi să îi lase fără cuvinte încă din etapa preselecţiilor pe Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre au şansa să intre direct în semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni „biletul verde”, care îi va trimite în penultima fază a concursului.

Marele premiu al concursului este în valoare de 120.000 de euro, iar premiul pentru originalitate de 10.000 de euro.

ROMANII AU TALENT: O tânără care a încercat să îi impresioneze pe juraţi dansând cu o Anaconda în jurul gâtului nu a realizat deloc ce s-a propus. Nici faptul că a recunoscut că şarpele ar putea oricând să o sugrume nu i-a impresionat pe membrii juriului. “Expresia ta este moartea pasiunii”, i-a transmis Mihai Petre.

Vezi AICI toate clipurile din aceasta editie a emisiunii.

ROMANII AU TALENT: Iancu Nicoleta Adina, din Bucureşti, în vârstă de 27 de ani, a reuşit să obţină şi ea trei de „Da” de la juraţi cu numărul ei de acrobaţie.

Irina Eshanu a intrat pe scenă îmbrăcată într-o rochie roz. Uşor, uşor a rămas doar într-un corset şi portjartier, mişcându-se lasciv pe muzică.

Momentul în care Irina a rămas fără una din sandale a făcut ca totul să se termine brusc, stârnind dezaprobarea juriului.

Smiley a sărit imediat în ajutorul concurentei şi a acoperit-o cu o pătură.

VEZI ŞI ROMÂNII AU TALENT. Femeile vor pica din picioare. Uite cum dansează acest bărbat la bară FOTO

ROMANII AU TALENT 2014: Valentin, de profesie cascador, le-a spus juraţilor că a venit cu calul la emisiune din plictiseală. Calul s-a aşezat pe podea, motiv pentru care Mihai Petre i-a sugerat să încerce să-l “cu respiratie gură la gură”. Cascadorul şi asistentul său au făcut întocmai acest lucru. Şi Pavel Bartos a intrat în joc şi a urcat în şa.

Dansatorul la bară a impresionat-o pe Andra care a decis să îl trimită mai departe în competiţie.

Doamne fereşte, vai de capul meu„, au fost cuvintele Andrei.

VEZI ŞI ROMÂNII AU TALENT. Rămâi mut de uimire când vezi în ce poziţii stă o contorsionistă FOTO

„Nu am crezut că dansul la bară poate ajunge la nivel de artă”, a spus juratul Andi Moisescu.

„Când l-am văzut, am crezut că zboară”, a mărturisit Mihai Petre.

ROMANII AU TALENT 2014: Show-ul de divertisment care a batut toate recordurile de audienta, noul sezon, va fi la Pro TV incepand de vineri, de la ora 20.30, concurentii urmand a da tot ce pot pentru a castiga marele premiu in valoare de 120.000 de euro, dar si premiul pentru originalitate, de 10.000 de euro, informeaza televiziunea. Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor avea rolul de a-i alege pe cei mai talentati dintre romani.

ROMANII AU TALENT 2014: Din acest an, publicul din fata micilor ecrane va avea parte de o experienta totala marca “Romanii au talent”: se va bucura atat de spectacolul de pe scena, cat si de ceea ce se petrece in culise. Telespectatorii vor putea urmari ce fac juriul si prezentatorii in pauzele dintre show-uri, ce au facut pe drum, in deplasari si in timpul liber, precum si discutiile spumoase dintre acestia.

Mai mult decat atat, din sezonul acesta, concurentii care vor reusi sa ii lase fara cuvinte inca din etapa preselectiilor pe Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au sansa sa intre direct in semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni “biletul verde”, care ii va trimite in penultima faza a concursului.

ROMANII AU TALENT : Sase orase, mii de kilometri strabatuti prin toata tara, 24 de show-uri si peste 120 de ore de filmare – este bilantul caravanei “Romanii au talent” in cel de-al patrulea sezon.

Cat s-au plimbat in cautarea de talente, cei doi “sefi” au incercat, pe rand, sa vada daca au stofa de controlori de tren, dansatori de muzica populara, degustatori de vin si preparatori de shaorma. Rand pe rand, Pavel si Smiley s-au schimbat in uniforme si in costume de dans si au incercat sa fure meserie de la cei care se ocupa cu asta de o viata. 

ROMANII AU TALENT : Inspirati de Bruno Icobet, cel mai talentat roman din sezonul trecut, care a castigat titlul alaturi de cei trei catei ai sai, potentialii “eroi” au pregatit numere care mai de care mai spectaculoase sau, dimpotriva, de tot rasul, acompaniati de porumbei, cai, caini, curci, gaini, serpi si lei de mare.

Prima editie a celui de-al patrulea sezon debuteaza in forta vineri la Pro TV. Concurentii se vor misca pe ritmuri de dans, vor canta la linguri, isi vor demonstra forta colosala sau talentul de aruncatori la tinta, vor desena cu picioarele, vor manui papusi, vor incerca sa ia ochii prin numere de magie.

ROMANII AU TALENT 2014: Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor ramane fara cuvinte cand vor da din nou ochii cu unii dintre cei mai perseverenti candidati la titlul de “cel mai talentat roman”. Georgeta Gulan, “febletea” lui Mihai Petre, va reveni pentru a patra oara pe scena concursului. Juriul il va revedea si pe Lucian Isar, cantaretul de muzica populara nemultumit si carcotas, care s-a hotarat sa isi mai incerce norocul inca o data. O alta figura cunoscuta este dansatorul Florin Jelezoglu, dezamagit in trecut de criticile primite, dar la fel de ambitios ca si pana acum. De aceasta data, unul dintre ei va reusi sa treaca in etapa urmatoare. Care este acesta si cum se va descurca, telespectatorii vor putea afla vineri, de la ora 20.30.

ROMANII AU TALENT 2014: A cântat la pahare şi a uluit o sală întreagă. Un număr original pe scena „Românii au talent”

Un muzicant cu totul şi cu totul special, Florinel Lăutaru şi-a adus paharele „bine acordate” pe scena „Românii au talent„.

Florinel Lăutaru a cântat la pahare, uluind o ţară întreagă.

ROMANII AU TALENT 2014: Vezi aici cum a reuşit Florinel să impresioneze juriul

„Cât de bun e!”, a exclamat Smiley, iar juriul l-a desemnat drept un candidat pe cinste pentru premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, care va fi acordat pe lângă marele premiu, de 120.000 de euro.

Cu trei de „DA”, Florinel, trece în etapa următoare la „Românii au talent”.

ROMANII AU TALENT 2014: Fete superbe, băieţi bine făcutâţi şi un moment de dans memorabilAcestea au fost ingredientele cu care trupa Black and White Dance Center i-a impresionat pe juraţi.

„Ce comentarii pot să mai am după momomentul ăsta? Mi-aş dori să avem în fiecare an 60 de momente de genul asta”, i-a felicitat Andi Moisescu.

ROMANII AU TALENT 2014: Urmăreşte prestaţia trupei

Iar Mihai Petre a continuat cu laudele: „Reuşiti să îmbinaţi lucruri atât de diferite într-un fir logic atât de evident, sunteţi una dintre cele mai complete trupe de dans, puteţi oferi de toate”, aşa că trupa a primit trei de „DA” cu care va merge mai departe la „Românii au talent”.

ROMANII AU TALENT 2014: Bunica bate toba, bunica bate tare! Apariţia care a făcut senzaţie

„Bunicuţa” pe care au făcut-o celebră băieţii de la Zdob şi Zdub că „bate toba” a venit la „Românii au talent” să-şi încerce norocul.

Bunica, adică Lidia, a umplut toată sala de energie alături de soţul său, Tudor Bejenaru, zis şi „bunelu'”, pe ritmul tobei şi al fluierului.

ROMANII AU TALENT 2014: Bartos şi Smiley  au încins o horă chiar pe scenă, iar Mihai Petre a filmat întreaga reprezentaţie cu telefonul.

ROMANII AU TALENT 2014: Vezi cum au cântat cei doi

„Sunteţi adorabili, ne transmiteţi o stare de bine şi mă bucur că am văzut că domnul joacă după cum bate bunica”, i-a apreciat Andra, iar Mihai Petre a adăugat: „Am impresia că trăiesc într-o poveste”.

După aşa un spectacol, juraţii au hotărât că vor să îi revadă pe bunica şi bunelu’ pe scena „Românii au talent” în următoarea etapă.

Şi-a adus arbaleta şi asistenta sexy şi-a lăsat fără cuvinte pe cei prezenţi când şi-a început reprezentaţia la „Românii au talent”

Concurentul a tras cu arcul cu o precizie milimetrică, reuşind să spargă un balon şi să străpungă o foaie de hârtie, totul fără să-şi rănească asistenta.

 

Urmăreşte aici momentul

„Pare destul de periculos şi asta îmi place”, l-a lăudat Mihai Petre, iar Andra şi Andi Moisescu l-au aprobat, astfel că Ovidiu a obţinut „DA” la unison.