Românii, avizi de distracție după ridicarea restricțiilor. Biletele la marile festivaluri din țară, vândute în doar câteva ore!

Iubitorii de distracție sunt în delir. Marile festivaluri de muzică vor avea loc anul acesta în România, iar organizatorii nu vor fi nevoiți să limiteze numărul de participanți.

12 iun. 2021, 16:53
Românii, avizi de distracție după ridicarea restricțiilor. Biletele la marile festivaluri din țară, vândute în doar câteva ore!
Sursă foto: Facebook/Untold

Românii, avizi de distracție după ridicarea restricțiilor. Astfel, Untold a mai scos la vânzare 11 mii de bilete care s-au vândut în doar câteva ore. Locurile de cazare se ocupa și ele rapid, în ciuda prețurilor extrem de piperate.

Românii, avizi de distracție după ridicarea restricțiilor. Biletele la marile festivaluri din țară, vândute în doar câteva ore!

Decizia finală, care a pus planul redeschiderii în mișcare în data de 15 mai, a fost urmată de detaliile practice: punerea în vânzare a biletelor, clarificarea accesului celor care au avut bilete anul trecut, finalizarea așa-numitului line-up (lista artiștilor) și, mai ales, stabilirea protocoalelor sanitare.

Festivalul Electric Castle va avea loc între 6 și 15 august în Bonțida și Cluj-Napoca iar Untold va avea loc între 9 și 12 septembrie la Cluj-Napoca.

Anul acesta, Electric Castle va fi cunoscut sub numele de EC_Special și va avea loc între 6 și 15 august. Desfășurarea evenimentului pe o perioadă mai lungă e determinată de faptul că organizatorii vor să se poată adapta normelor pe care estimează că vor trebui să le respecte în august.

„Vorbim de o perioadă mult mai lungă, de zece zile. Vorbim de mult mai multe locații, peste 30 și chiar dacă ne întoarcem la castel, EC_Special e ceva diferit și trebuie îmbrățișat ca un proiect cu totul și cu totul nou”, a declarat Renate-Roca Rozenberg într-un interviu pentru Europa Liberă.

Persoanele vaccinate par să fie principalii destinatari ai eforturilor de organizare: „Vorbim de oameni care au fost vaccinați, dar și care sunt probabil testați”, spune Renate Rozenberg.

Organizatorii Untold au făcut și ei schimbări pentru anul acesta. Data festivalului a fost mutată în septembrie iar acest lucru este „o extra garanție a faptului că va fi o ediție de excepție în acest an, cu artiști internaționali foarte, foarte buni și condiții de siguranță la cele mai înalte standarde.”

Organizatorii celor două festivaluri cred că edițiile de anul acesta vor atrage același număr de participanți ca în anii precedenți, dacă nu chiar mai mulți având în vedere nivelul de așteptare acumulat. EC_Special se așteaptă să atingă 200,000 de participanți, Untold se așteaptă la peste 370,000.

„Ediția de acest an va fi o ediție similară cu edițiile din anii precedenți, dar cu o încărcătură și un entuziasm de două ori mai mare pentru că avem de sărbătorit două ediții într-una singură”, a spus Edi Chereji.

Citește și:  UNTOLD 2021. Festivalul va avea loc între 9 şi 12 septembrie. De când pot fi achiziţionate bilete


loading...