Românii care au uimit Europa VIDEO

În 2011, au fost şi români care au uimit lumea. Vorbim aici de cei care au lăsat juriul de la diverse concursuri cu gura căscată, datorită dansurilor sau vocii lor. Razy Gogonea, Ştefan Atârgoviţoae sau Mădălina Lefter sunt doar câţiva dintre ei.

RomaniaTV.net
26 dec. 2011, 07:11
Românii care au uimit Europa VIDEO

Cel mai recent ambasador al României este Ştefan Atârgoviţoae, care i-a uimit pe italieni cu vocea sa. El a câştigat premiul cel mare la emisiunea „Ti lascio una canzone”, interpretând melodia „Profeta non saro” a lui Demis Roussos.

Cu câteva luni înainte, Mădălina Lefter fermeca juriul aceluiaşi concurs cu piesa My heart will go on a lui Celine Dion.

Norvegienii şi-au luat şi ei porţia de talent românesc. Bogdan Oţa a făcut un adevărat număr de virtuozitate la pian, ridicând publicul în picioare. El s-a clasat pe locul al doilea în concursul „Norway’s got talent”.

Un alt român talentat i-a lăsat cu gura căscată pe nemţi. Constantin Bellu a făcut un superspectacol de acrobaţie: săriturile la trambulină au fost condimentate cu lovituri şi căzături ce păreau involuntare.

Un alt român, Razy Gogonea, a apărut pe scena de la „Britain’s Got Talent” cu mişcări de dans incredibile, inspirate din Matrix. Tânărul a fascinat juriul şi publicul încă de la preselecţii şi a ajuns până în finală, unde a ocupat locul patru.