Românii care circulă pe DN1, avertizaţi cu mesajul: Aţi venit în judeţul lui Portocală. Aici se fabricau zeci de dosare cu probe false

Scandalul de corupție din interioul DNA Ploiești a fost taxat într-un mod original. Pe DN1, pe un pod de la intrarea în Prahova, a apărut un banner care îi anunță pe șoferi că au intrat în județul lui "Portocală", unde se fabricau... dosare false, transmite România TV.

RomaniaTV.net
18 ian. 2019, 07:45
Românii care circulă pe DN1, avertizaţi cu mesajul: Aţi venit în judeţul lui Portocală. Aici se fabricau zeci de dosare cu probe false

Mesajul postat face aluzie la controversele apărute de-a lungul anilor în jurul DNA Ploiești și a procurorilor care sunt acuzați că au fabricat dosare false.

Mircea Negulescu, cel care este cunoscut drept procurorul „Portocală” și fostul șef DNA Ploiești, Lucian Onea sunt cercetați sub control judiciar fiind acuzați de mai multe fapte de cercetare abuzivă.

Citeşte şi:  Grupul infracţional de la DNA Ploieşti, cum funcţiona sistemul de „paradire” VIDEO

Magistrații au respins însă arestarea celor doi. În acelasi dosar, sunt cercetați alți trei procurori și trei ofiteri de poliție judiciară de la DNA Ploiești.
 
 
Secţia pentru procurori a CSM a decis, marţi, revocarea din funcţia de procuror a fostului şef al DNA Ploieşti Lucian Onea, cercetat pentru mai multe infracţiuni într-un dosar aflat la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, potrivit România TV.